Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Anneler günü hazırlıkları...

Tepki Skoru
0
arkadaşlar anneler günü için neler düşünüyorsunuzsınıfta etkinlik yapacakmısınız?ben yapacagım...dans gösterileri,şarkılar küçük piyes,ront.şiir... böyle bir calışma olacak başka fikri olan varmı?

Tepki Skoru
0
anneler günü için bende bir kaç halk oyunu hazırladım
Şiirler, annneme mektuplar,küçük skeçler,koro ,projeksiyonla çocukların ve ailelerinin resimlerini yansıtarak, annelerle ilgili şarkı ve türkülaride fon müziği olarak kullanacağım bir proğram düşünüyorum .Aynı zamanda yıl içinde yaptığımız resimleri de sergilemeyi düşünüyorum.

Tepki Skoru
0
morpa çocuk şarkıları dik dur adlı şarkıyı yaptırabilirsiniz güzel oluyor
ayrıca çocukların gün içindeki etkinliklerini kameraya çekip slayt yapabilirsiniz

Tepki Skoru
0
ben okulun bahçesinde anneler günü kutlaması yapıcam çocukların yaptığı hediyeleri annelerine vereceğim.çocuklara ezberlettiğim şiir leri bir radyoda yayınlatacağım..

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben sanat etkinliğinde annelere birer hediye hazırlatmayı düşünüyorum hamurdankalp ve üzerinde küçük süslemelerin yanı sıra çocuğun kendi düşüncesi yazılı olacak ben sergimi nisanda yaptım yıl sonu gösterisindede annelere ayrı bir proğramla küçük bir süpriz hazırlayacam:36_3_3:

Tepki Skoru
0
Merhaba arkadaşlar bizde anneler günü için kalp kalıplardan (TUZ SERAMİĞİ İLE) çocuklar boyayıp vernikleyecek arkasınada mıknatıs yapıştıracağız buzdolabı süsü yapacaklar..
Kelebek makarnaları boyacağız simlerle süsleyip vernik süreceğiz tırtıklı katondan çerçeve yapacağız içinde anne çocuğun resmini koyacağız belki sizin için bir fikir olur

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle