T tugba_19 Katılım 7 Nis 2007 Mesajlar 62 Tepki Skoru 0 Puanları 0 Yaş 37 1 Haz 2007 #1 arkadaşlar anne baba tutumları ve çocukta görülen davranışlarla ilgili bilgilere ihtiyacım var sunu slayt yazı ne olursa farketmez lütfen yardım edin ama çokk acelleeee şimdiden çok teşekkür ederimmmmmm
arkadaşlar anne baba tutumları ve çocukta görülen davranışlarla ilgili bilgilere ihtiyacım var sunu slayt yazı ne olursa farketmez lütfen yardım edin ama çokk acelleeee şimdiden çok teşekkür ederimmmmmm
E ermer Katılım 20 May 2006 Mesajlar 2,193 Tepki Skoru 0 Puanları 0 Yaş 43 1 Haz 2007 #2 lütfen kuralları okuyarak konu başlığı açalım...
Y yasmine Katılım 24 Ara 2006 Mesajlar 28 Tepki Skoru 0 Puanları 0 Yaş 41 2 Haz 2007 #3 arkadaşım ben anne baba tutumları ile ilgili bir slayt gösterisini power point sunuları kısmına ekledim. oradan ulaşabilirsin. umarım işine yarar
arkadaşım ben anne baba tutumları ile ilgili bir slayt gösterisini power point sunuları kısmına ekledim. oradan ulaşabilirsin. umarım işine yarar