- Tepki Skoru
- 0
Ankara"nın Bala ilçesinde Anasınıfı öğretmeniyim herkese slmlar
meltem balada yaşamak zor çünkü soğuk ve küçük bi yer ama çalıştığım ortam ve çalışma arkadaşlarım iyi.sonuçta işimizi yapıp gidiyoruz.Bala'da çalışmak ve yasamak zor mu hocam?
biliyorum beynam çifliğini orada çalışan öğretman arkadaşlar var bala merkezden daha iyi bir yer.Bala'nın Beynam Çiftliğini bilirmisinz?7 yaşıma kadar orda kaldım babam öğretmenliğini orda yapmıştı harika bi yer..hoşgeldiniz
Özelllikle insanları çok iyidir..şirin bi yer...aradan 17 yıl geçti hala beynam'a gideriz onlar bize gelir...Ordaki öğretmen arkadaşlar gerçekten çok şanslılar..başarılar dilerimbiliyorum beynam çifliğini orada çalışan öğretman arkadaşlar var bala merkezden daha iyi bir yer.
hoşbuldukhoşgeldiniz hocam
Ben de iyi bilirim orayı. Küçük bir yer evet ama Ankara'ya yakın en azından. Ben daha küçük bir yerde Çalışıyorum. Allah kolaylık versin Öğrtmenim.. Basarılarmeltem balada yaşamak zor çünkü soğuk ve küçük bi yer ama çalıştığım ortam ve çalışma arkadaşlarım iyi.sonuçta işimizi yapıp gidiyoruz.
siz nerede çalışıyorsunuz hocamBen de iyi bilirim orayı. Küçük bir yer evet ama Ankara'ya yakın en azından. Ben daha küçük bir yerde Çalışıyorum. Allah kolaylık versin Öğrtmenim.. Basarılar
teşekür ederim hoşbuldukhoşgeldiniz...
Ben Rize'nin Hemşin ilçesinde çalısıyorum. Burası da çok küçük bir yer. Bala buranın yanında şehir sayılırsiz nerede çalışıyorsunuz hocam