Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Anatomi Dersi Veren Bir Kurs Arıyorum

Tepki Skoru
0
arkadaşlar merhaba, açıköğretim 2 sınıf öğrencisiyim. anatomi dersini veremiyorum. bu yıl kursa gitmeye karar verdim ancak kurs bulamıyorum. yardım ederseniz çok sevinirim.

Tepki Skoru
0
BU BİR OTOMATİK MESAJDIR köksaltugba... Konu açtığınız için teşekkür ederiz.Kurallarımızı okuyarak konu açtığınızı umuyoruz.Kurallara uygun olmayan konular ve daha önce benzeri açılmış konular silinmektedir.Forumumuzdan en iyi bir şekilde yararlanmanız dileği ile...

Tepki Skoru
0
aynı sorunu bende yaşıyrm.eskişehir deyim.anatomi dersinden kurs almak istiyrm.ama nereye gitsem kapılar yüzüme kapanıyr.yardımcı olrsanız sewinirim.

Tepki Skoru
0
biraz önce bir yer buldum. deneyim açıköğretim kursu. ama eskişehir şubesi varmı bilmiyorum. ancak dedilerki soranların telefonlarını alıyoruz. talebe göre açılacak. bekliycem.

Tepki Skoru
0
arkadaşlarım ben antalyadayım buldum bi kurs kaydimida yaptirdim anatomi alicam sadece..ama bende cok aradim koskoca antalyada sadece bi tane warmiş yaa o ö ö kursu onuda ögrendim !..

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben şu an 2. sınıfım (istanbuldaym) çok araştırdım deneyimden başka anatomi dersi weren bulamadm ama gayet memnun kaldım yardım almadan çok zorr olur geçmeniz.

Tepki Skoru
0
kursa gitmeden de kendin çalışarak geçebilirsin.
bence kendini şartlandırma yapamam diye...
yardımcı kitaplar ve okul kitaplarının çok faydası oluyo...
özellikle ders kitaplarında sayfa yanındaki notları çalış...
kolay gelsin canım...

Tepki Skoru
0
istanbulda sadece mecidiye köy deneyim açıköğretim kursunda var dı bildiğim şubeleride değiştirebiliyolar bi ara derim istanbuldaysan eğer

Tepki Skoru
0
bende yardımsız ve yardımcı kitapsız geçtim kendime koccaman bir latince sözlük almıştım bayağı kapmıştım latinceyi ve mezunum bitti şükür allah yardımcınız olsun

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar çalırsanız yaparsınızya bende hiç kursa gitmedim ve yardımcı kitap bile almadan 4.sınıfa geçtim.Bu kurslar çok pahalımı bilmiyorum ama çoksada kendiniz çalışın derim.

Tepki Skoru
0
bende kursa gitmeden verdim şu an 4.sınıftayım gerçekten çok zor ama terimleri ezberleyip biraz uygulamalı çalışmak gerekiyor yani söylenen terim nereye ait kendi vücudumda göstererk çalışmıştım kursa da gerek olmadığını düşünüyorum :)

Tepki Skoru
0
ben 3 yıl önce murat açık öğretimde aldım anatomi ve çok memenun kaldım

Tepki Skoru
0
merhaba arkadaşlar ben 2. sınıfım tekrar olsa anatomi okumaya razıyım kafanızda büyütmeyim ben egem yardımcı kitabından çalıştım ve üni. gönderiği kitabı hiç açmadım iyi birşey olmadığını biliyorum ama ben sürekli not çıkardım kitapdaki sorularada göz attım 78 geçtim elbette daha iyi olabilirdi ama bence kursa gerek yok...

Tepki Skoru
0
bende anattomiden kaldım ama arkadasımızın dedigi gibi ancak kendimiz çalısarak gecebilriiz bunun kusla felan gecilecegi yok :) samsun omüde bir çok arkadasımda kaldı benim gbii

Tepki Skoru
0
arkadaslar yaparsınız :):)kendınıze guvenın ben calışmaya basladım ders kıtaplarının kenarlarındaki notları calışın :):):)

Tepki Skoru
0
anatomi gerçekten zor görünüyo 4 ünitesini çalıştım ama latince zorluyo sakarya üniv.den arkadaşım kendi notlarını getirdi bi tane latince anlatım yok neden bu kadar zorlaştırmışlar ki:ggggdw:

Tepki Skoru
0
diğerleri çok yabancı olmadığımız dersler ama ben anatomiyi yapabileceğimi hiç sanmıyorum:(( bi çalışma şekli önerir misiniz?

Tepki Skoru
0
sema ben her gün bi dersin bi ünitesini çalışıp testini çözüyorum günde en fazla 30 sayfa çalışmış oluyorum 8 ders var haftada her dersin bi ünitesini çalışmış oluyorum özet kısmınıda not alıyorum şimdilik ii gidio nisanda sonuç vercek doğru çalışıp çalışmadığım :)hepimize kolay gelsin

Tepki Skoru
0
arkadaşlar merhaba, açıköğretim 2 sınıf öğrencisiyim. anatomi dersini veremiyorum. bu yıl kursa gitmeye karar verdim ancak kurs bulamıyorum. yardım ederseniz çok sevinirim.
yeni bişi duydm sizinle paylaşmk istedm ankara kızılayda bi dershanede bu sene baslams bzm bölmn tüm derslri verilckmiş arkdasmdan ögrendm o gitmis görms bnde en kısa zmnda gdp görcm belki blmk istersnz die düsündm.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle