Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Anasiniflarinin donatilmasi projesİ (elİm sende)(MEB)

Tepki Skoru
4
ANASINIFLARININ DONATILMASI PROJESİ (ELİM SENDE)
PROJENİN ADIAnasınıflarının Donatılması Projesi (Elim Sende)
PROJENİN SÜRESİ29.12.2011/Her Yıl Yenileniyor
PROJENİN BÜTÇESİ800.000 TL (2012-2013 Yılları İçin)
PROJENİN KAYNAĞIT.Garanti Bankası A.Ş tarafından sağlanmaktadır.
PAYDAŞLART.Garanti Bankası A.Ş, Temel Eğitim Genel Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlükleri

PROJENİN AMACI
İlköğretim kurumları bünyesindeki ana sınıflarının Boğaziçi Üniversitesinin bilimsel desteği ile anasınıfı programının etkili ve etkin olarak uygulanabilmesi için fiziksel donanımını iyileştirerek öğrencilerin kaliteli eğitim almalarına destek olmaktır.

PROJENİN FAALİYETLERİ
• Bünyesinde anasınıfı bulunan ilköğretim okulları proje paydaşı T.Garanti Bankası A.Ş.’ye bildirilmesi,
• Boğaziçi Üniversitesinden akademisyenler ve iç mimarlar eşliğinde ilgili ilköğretim okullarına gidilerek gerçekleştirilecek iyileştirme faaliyetlerinin planlanması,
• Planlanan faaliyet çerçevesinde çalışma yapılacak ilköğretim okulunun bulunduğu ildeki Garanti Bankası şubesi personelinin gönüllü katılımları ve teknik personel ile ilgili fiziksel kapasitelerin geliştirilmesi,
• Sınıfların eğitim materyalleri ile donatılması
• 2012-2013 eğitim öğretim yılı içerisinde 14 il (İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Tekirdağ, Edirne, Çanakkale, Rize, Mardin, Erzurum, Kocaeli, Ankara, Sivas, Muğla, Trabzon)’de 18 anasınıfının fiziki kapasitesinin iyileştirilerek çocukların gelişimine katkıda bulunacak materyallerle donatılması faaliyetlerinin gerçekleştirilmesi.
PROJENİN ÇIKTILARI
2011-2012 eğitim-öğretim yılı içerisinde 8 il (İstanbul, Bursa, Konya, Hatay, Adana, Mersin, Antalya, Adıyaman)’de 20 anasınıfının fiziki kapasitesi iyileştirildi ve materyallerle donatıldı.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle