- Tepki Skoru
- 0
merhaba. ben bir ilköğretim kurumunun anasınıfında 2. senedir görev yapıyorum. sınıfın mutfağı var yemekler okulda pişiyor. anasınıfının ihtiyaçlarını biz daha iyi gözlemlediğimiz için market alışverişlerini vb. bizim yapmamız mı gerekiyor? yoksa bu işin asıl görevlisi müdür yardımcısı mıdır?bu konuda 2. senedir bankadan para çekme ve bu paraları gerekli şekilde harcama konusunda görevlendiriliyorum.(okulumuzda 2 tane müdür yardımcısı var ve ayrıca bir memur yok) ayrıca hesap işlerine de ben baktım ve gelir giderleri de deftere ben işledim. bunun benim görevim olmadığını artık biliyorum ama yine bu konuda müdür yardımcısıyla sorun yaşıyorum. hesaplarla benim de kendisiyle birlikte ilgilenmemi istiyor.(kendi de anlamıyormuş) yani sormak istediğim anasınıfı öğretmeni olarak yönetmeliğe göre benim görevim sadece velilerin getirdiği dekontları toplamak mı, para çekmek ve harcamalar yapmak mı,bunların hesaplarını deftere işlemek mi? çünkü yönetmelikte "gerçekleştirme birimi olarak öğretmeninde görev alabileceği" yazıyor(okulda müdür yardımcısı varsa ilk olarak onun görevimidir yoksa bu tamamen müdürün kendi seçimine mi bağlıdır?) bunu biraz açıklar mısınız? şimdiden teşekkür ederim