Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Anasınıfı öğrencilerinin kıyafetleri

Tepki Skoru
0
arkadaşlar artık malum kırmızı önlük kalktı.Ama ben köyde çalıştığım için serbest kıyafet olayına giremiyorum çünkü veliler hergün farklı bir kıyafet giydirmekte güçlük çektiklerini söylediler.okullarınız da berlırlediğiniz kıyafetler varmı yardımcı olursanız sevınırım.Velilerle bır badi ve esofman belırleryelım dedıler bı yerden alalım hepsi aynı olsun hemde rahat olsun

Tepki Skoru
0
kımsenın bi bılgısı yokmu yardım edınlutfen

Tepki Skoru
0
Bende İkİ yil Önce bİ kÖy okulunda ÇaliŞtim hocam kizlarimin eŞofman takimlari pembe erkeklerİmİnkİ lacİverttİ İÇlerİnede uygun dÜz renk badİ yazinda tshrt gİydİler. Sende Öyle yapabİlİrsİn. Hareket aÇisindan eŞofman herzaman rahat oluyor.

Tepki Skoru
0
çook tşkler arkadaşım sendenbaşka yardımcıolan olmadı
evet cook ii yapmışssın bende öle yapayım tekrar tskler

Tepki Skoru
0
Rİca ederİm ne demek pekİ hangİ sehİr ve kÖy okulundasin sen

Tepki Skoru
0
gelmedı mı sımdınerde calısıyorsunuz

Tepki Skoru
0
Arkadaşım bende köy okulunda çalışıyorum geçen seneye kadar kıyafet problem olur diye önlük aldırıyodum. Ama bu sene aldırmıcam esortman takımı aldırıcam bir kaç velıylede görüştüm çok hoşlarına gıttı zaten önlüğe masraf yapıcaklardı onun yerıne esortman takımı alıcaklar. Hem çocuklar içinde daha rahat olucak özellıkle kızlar için.....

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle