Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Anasınıfı ihtiyaç listeleri (kırtasiye)

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar özür dilerim bilmiyorum uygun yere mi yazdım yardım isteğimi ama,bana örnek olarak elinizdeki anasınıfı ihtiyaç listelerinden gönderebilir misiniz,ya da buraya ekleyebilir misiniz?Pazartesi usta öğretici olarak göreve başlayacağım ve daha okulumu göremedim bile,her şey üst üste gelecek,çocuklarda geciken eğitimden dolayı geri kalmış durumda olacaklar,her şeyi bir an önce toparlamak istiyorum.sınıfın ihtiyaçlarına göre belirlenir bu biliyorum ama benim aklıma gelmeyen,atladığım birşeyler mutlaka olacaktır.Yardımcı olabilirseniz gerçekten çok sevinirim..Hepinize başarılar diliyorum arkadaşlar..

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
Bunu Okpa bölümüne yazmıştım temel ihtiyaçları yazayım yine
12 li monami pastel
12 faber sulu boya
12 li Mum Boya
12 li kuruboya
1 40 yp çizgili def
1 kursun kalem
1 silgi
1 kalemtras
1 kalem kutusu
1 makas
1 Jovi oyun hamuru 5 li
4 buyuk prit (15 gr)
2 tüp yapışkan
her renkgrafon kagıdı
2 dosya el işi kağıdı
karton dosya
1 a4 kağıdı
selobant
etiket
1 yapboz buyuk
1 35-40 parça lego takımı
1 Dolgu oyuncak
1 suluk
100 poşet dosya
1 kalın dosya
20 fon kartonu
Peçete
Tuvalet kağıdı
Sıvı sabun
Küçükboy havlu
Diş macunu ve fırçası

Tepki Skoru
0
baya uzun bir liste yaptım ben...

öncelikle boyalardan başlıyım.
pastel kuru keçeli(jumbo) mum parmak boyası,(ben 12 şer renk istedim)
akrilik boya(bu boya sulu boya gibi kullanılıyor sulandırarak kullanıyosun.)

karton elişi kağıdı mukavva kraft kağıdı grapon kağıdı resim kağıdı fotokopi kağıdı,renkli fotokopi kağıdı(miktarlarını sen belirlersin)...

makas uhu tutkal sulu boya fırçası koli bantı ve selo bant resim klasörü...

çeşitli artık malzemeler(kutular kapaklar boncuklar kuru bakliyat plastik tabak bardak vs.)...

temizlik malzemeleri (tuvalet kağıdı sabun ıslak mendil peçete vs.)bu okuluna bağlı.

aklıma gelneler bunlar şimdilik umarım işine yarar:)

Tepki Skoru
0
arkadaşlar sizin liste bayağı uzun.oğlumun öğretmeni bunların çoğunu istemedi.gerçi istediklerinin çoğunuda alabilecek veli yok.

Tepki Skoru
0
çok teşekkür ederim arkadaşlar,bir kaç liste daha buldum,insan hepsinin sınıfında bulunmasını istiyor tabi ama,velilerin çok zorlanacağını da düşünerek bir liste hazırlamaya çalışacağım..ne kadar zaman içerisinde bunları temin etmelerini istediniz?

Tepki Skoru
0
teşekkür ederim.Bu da aklımda var,benim için de veliler için de çok daha iyi olacağını düşünüyorum,okul müdürüyle konuşup ortak karar vereceğim.

Tepki Skoru
0
ben listeyi pazartesi verdim velilerime...en geç pazartesiye kadar temin etmelerini istedim...neden pazartesi derseniz ilk hafta fazla bir etkinlik yaptırmayan biriyim...geçen yıldan kalan malzemelerle çalışmalar yaptım...

toplu alımlar bence daha iyi ama benim velilerim istemediler toplu almayı...herkesin tanıdığı bir kırtasiye varmış...çoğu velim ilk haftadan malzemeleri aldı zaten bir iki velim kaldı...

Tepki Skoru
0
ARKADAŞLAR BENİM İÇİN EĞİTİM DÖNEMİ YENİ BAŞLADIĞI İÇİN GEREKLİ MALZEMELER ALDIRICAM. SİZİN YILIN BAŞINDA YAPTIĞINIZ BİR MALZEME LİSTESİ VARSA GÖNDEREBİLİRMİSİNİZ. EKSİKSİZ YAZMAK İSTİYORUM O YÜZDEN.

Tepki Skoru
0
çiğdem keçeli kalemleri jumbo aldır...
denizin yazdıklarına ilave akrilik boya isteyebilirsin sulu boya yerine...renkli fotokopi kağıdı faaliyet çizerken baya bi faydalı oluyor..:) resim kağıtları her boyda...tutkal...benimde aklıma gelenler bunlar...

Tepki Skoru
0
canım akrilik boya kırtasiyelerde oluyor...tüp şeklinde az bir miktar sıkıp onu sulandırıyorsun sulu boya gibi oluyor...bence resim kağıtlarının büyük boylarından da iste çünkü grup çalışması yada bireysel çalışmalarda kraft kağıdı ve kartonlar bazen yeterli olmaya biliyo...
yani sende ne çabuk bitirmişsin..:D dicem ama sanırım her renkten birer tane aldırmışsın...ben 2 şer renk istedim üstelik geçen yıldan kalanlarda var...bence aklında bulunsun sene başında aldırdığın malzemeleri dönemlik olarak düşün listeni ona göre yap...2. dönemim başında tekrar istersin..

Tepki Skoru
0
aklıma yeni geldi fosforlu kartonda iste..:) sende listeye eklemeler yabilirdin aslında...zormuş senin işinde ama baştan otoriteni koysan böyle olmazdı...senin stajerlerini anlıyorumda diğer stajerlere pek anlam veremedim...sıkma canını seneye istediğin gibi düzenini kurarsın...

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
çiğdoş bunların hepsini OKPA ŞİRKETİ olarak biz temin edebiliriz.

Tepki Skoru
0
selcukaydin' Alıntı:
çiğdoş bunların hepsini OKPA ŞİRKETİ olarak biz temin edebiliriz.
selçuk bey size çoookkkk teşekkür ederim. bugün müdür beyle görüştüm belediye başkanı bunları karşılayacakmış. beni çok mahçup ediyorsunuz. çok düşünceli bir insansınız sağolun.

Tepki Skoru
0
bestecim sanada teşekkür ederim. çok çeşitli eşyalar yazamdım listeye çünkü devlet yeni açılan bir ana sınıfına 3 milyarlık bir yardımda bulunuyormuş. sınıfta hiçbişey olmadığı için daha çok eşyalara ağırlık verdim. göreve başladım fakat ortada ne öğrenci var nede eşya:(

Tepki Skoru
0
cigdos' Alıntı:
bestecim sanada teşekkür ederim. çok çeşitli eşyalar yazamdım listeye çünkü devlet yeni açılan bir ana sınıfına 3 milyarlık bir yardımda bulunuyormuş. sınıfta hiçbişey olmadığı için daha çok eşyalara ağırlık verdim. göreve başladım fakat ortada ne öğrenci var nede eşya:(
meb ten beklemekle hata edersin derim ama belki ordakiler biraz daha duyarlıdır bu konuda...ben 3 yıldır meb in yoladığı listeyi dolduruyorum ama nafile bir tek malzeme bile gelmedi malesef...bu yıl danone ve çağdaş yaşamı destekleme derneğinden malzemeler geldide sınıflar biraz düzeldi...kolay gelsin canım sana...

Tepki Skoru
0
0_beste_0' Alıntı:
cigdos' Alıntı:
meb ten beklemekle hata edersin derim ama belki ordakiler biraz daha duyarlıdır bu konuda...ben 3 yıldır meb in yoladığı listeyi dolduruyorum ama nafile bir tek malzeme bile gelmedi malesef...bu yıl danone ve çağdaş yaşamı destekleme derneğinden malzemeler geldide sınıflar biraz düzeldi...kolay gelsin canım sana...
canım zaten meb yollamıycak belediye başkanı halledecekmiş. bugun fakslandı malzemeler. bakalım nolacak.

Tepki Skoru
0
selda' Alıntı:
çigdoscum bak sen öğrenci gelmesini bekleme araştır o çevreyi muhtardan falan sen bul öğrencini bak benden söylemesi olurya sen böyle boş boş beklerken öğrenci gelmesini birde teftişe gelirler sana az süre tanırlar öğrenci bulman için ve bir anda bulamazsın sınıfın kapatılır sende ortada kalırsın.diğer sınıf eşyalarını velilerden temin et.ben öyle yapıyorum biri halı verdi sene sonunda alacaklar.birileri minder vs. vs. sende böyle taleplerde bulun devletten çok şey beklersen sadece boşa beklemiş olursun onlar sana ihtiyaç gönderseler bile a dan z ye göndermezler unutma sakın canım.hadi kolay gelsin
canım öğrenci var fakat eşya olamdığı için gelmiyorlar. malzemeler geldikten sonra çağıracağım tabi eşyalar hemen gelirse. müdür bey umutlu konuşuyor bu konuda ama bakalım umarım gelir.

Tepki Skoru
0
öyle bişeyki çocukları ana sınıfına göndermiyorlarmış fakat belediye başkanı araya girmiş yani o istemiş ana sınıfının açılmasını. bütün ihtiyaçları karşılarım deyincede veliler öyle yazdırmışlar.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle