Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Anasınıfı bütçesini öğretmen mi hazırlar?

Tepki Skoru
0
müdürüm herşeyi bana yaptırıyo.kayıtları ben aldım.sınıfın ihtiyaçlarını bizzat ben karlışadım.halıyı değiştirttim.
temizlik malzemelerinden ben sorumluyum.yemek listesinden ben sorumluyum.şimdi e bütçeyi benim yapmam gerektiğini söylüyor,ayrıca da bir iki bilgisayar parçası eksikmiş bizim sınıfta.piyasa araştırmasını da ben yapacakmışım.zaten halı için iki hafta uğraştım ve ben sadece usta öğreticiyim.tüm bunlar için bir kurul olması ya da bazı işleri müdürlerin yapması gerekmiyo mu ben bunu müdürüme anlatamıyorum ne yapabilirim bana yardım edebilirseniz sevinirim??

Tepki Skoru
0
merhaba ddsert,anasınıfı bütçesi okul müdürü öğretmen ve idarecilerle birlikte hazırlanmalıdır.biz bu şekilde uyguladık çünkü bütçe konusunda hiçbir fikrimiz yok benim ve diğer arkadaşımın.müdürümüz bizimle toplantı yaparak bütçeyi oluşturdu.sende bu bütçe konusunda yetersiz oldugunu ve yardımcı olmasını iste müdüründen,bu sorumlulugu tek başıma yapamayacagını söyle.kolay gelsin arkadaşım.

Tepki Skoru
0
yıllık bütçeyi her okulda müdür oluşturur arkadaşlar kurumlar yönetimi daha yeni girdim..

Tepki Skoru
0
sayın hocam eğer ilköğretim bünyesinde anasınıfı iseniz bunların hepsini sizin yapmanız gerekiyor başkada anasınıfı öğretmeni yoksa iş size düşüyor ama aidatlarda para çekme işleirnde aslında tek kişi yapamaz bende ilköğretim bünyesinde tek öğretmenim ilk başlarda ben de tek başıma yapıyordum daha sonra müdürümün onay ile bi veliyi de para işlerinde yanıma aldım sizde öyle yapın bence şimdiden kolay gelsin...

Tepki Skoru
0
ddsert aynı sorunlar fazlasıyla bende de war bıktım artık gelir gider tutanağından kaç parçaya bölündüğümün sayısını bende bilmiyorum.......... devlet bünyesinde anasınıfları yumurtlayan tavuk gibi görüyor müdür ve müdür yardımcıları geçen senelerde böyle sorun yaşadığı için müdür bu sene yetkiyi direk bana werdi ama hepsi bir arada çok ağır ve riskli bir iş Allah sonumuzu hayırlı etsin

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle