Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Anasinifi aİdatlari

Tepki Skoru
0
Merhaba. Okulumda anasinifi aİdatlari anasinifina harcanmiyor. HİÇ bİr İhtİyacimiz karŞilanmadi. Ödenen mİktarlar az deĞİl. Her ay anasinifi hesabina 8 mİlyarin Üzerİnde para yatti. Yarisi yemek ve temİzlİkÇİ parasi olsa gerİsİ ne oldu. MÜdÜre bu konuda hesap sorma hakkimiz varmi. Satin alma komİsyonunda anasinifi ÖĞretmenİ yok.

Tepki Skoru
0
bu konuda müffettişler geldiklerinde hesap sormuyor mu ?

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Tepki Skoru
26
toplanan aidatlardan sınıfın ihtiyaçlarının giderilmesi lazım tamam belki tamamı olmaya bilir ama en aından ihtiyacınız oldukça müdürünüzün karşılaması lazım
yönetmeliğin DÖRDÜNCÜ KISIM Malî Hükümler olarak detaylı bir şekilde anlatılmış hocam

Tepki Skoru
0
yönetmelikte başka yere harcanmaz diyor. ama harcıyorlar. ben bunun için ne yapılabilir diye merak etmiştim. sanırım bişey yapılamıyor böyle durumlarda:(

Tepki Skoru
0
ne yazıkki ilköğretimlerde anasınıfları okulun kasası olarak görülüyor.Çalışan bayan okulun işlerinde kullanılıyor hem sigortasız hemde çok cüzzi bir para karşılığı.Yönetmelik çok açık iken müdürlere bu güç veriliyorki bu şekilde davranabiliyorlar.Buna dur diyebilecek bir yetkili yokmu? Lütfen araştırın üstelik toplanan paralar bankaya bile yatmadan müdüre teslim. Anasınıfına bu paradan harcamada yapılmıyor..Paranı akıbeti belirsiz.Konuşunca tehdit ediliyorsunuz.Lütfen yetkililerden çözüm bekliyoruz..

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle