Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Anaokulu mu anasınıfı mı

Tepki Skoru
0
arkadaşlar özel anaokuluna tayin istemeyi düşünüyorum. ne dersiniz? çalışma koşulları anasınıfına göre nasıl???

Tepki Skoru
0
Özel Anaokuluna tayinmi olurmuş???? Anaokulu3-6 yaşı kapsar anasınıfı ise sadece 6 yaştır.

Tepki Skoru
0
hocam size tavsiyem anasınıfı.anaokulunun sorunu çok.hele hele evli biri için dahada zor.tam gün çalışırsan ekdersi çok iyi o avantajı var.tam günde çok yorucu oluyor.Ben anaokulunda çalışan biri olarak tavsiye etmem.Tabii karar sizin

Tepki Skoru
0
halen anaokulunda çalışan bir öğretmen olarak tavsiyem anasınıfı hocam. anaokulu çok sorunlu. özellikle 36-60 ay arası hem veli hem öğrenci profili çok zorlu. birde tam gün ve evliyseniz şidettle ilköğretim anasınıfında kalın öğretmenliğinizin keyfini sürün derim.

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar eskiden 'anlık' ta yazışıyorduk. Ş yazıştığımız yere ne oldu... Bulamıyorum.. Yardım edrmisiniz?

Tepki Skoru
0
arkadaşım ben mecburiyetten ilköğretimden anaokuluna geçtim.hayat zehir oldu bana anlat anlat bitmez anaokulunun dertleri.tabi iyileri de var ama yine de kötünün iyisi.ben kesinlikle tavsiye etmem.ekderste pek farketmiyor.250 300 milyon daha fazla ama 3 kat yoruluyosun değmez o paraya.resmen psikolojim bozuldu benim

Tepki Skoru
0
Benİm 2. GÖrev yerİm anaokuluydu Şehİr merkezİnİn en İyİ İmkani en Çok anaokuluydu 6 yaŞ grubu ve yarim gÜnlÜk sin ifa gİrİyordum Çok rahattim mesela oyun odasi ayri sİnema odasi ayri hayal odasi ve daha fazlasi Çok İmkan oluyor mataryal fazla ve İnsan rahat edİyor anaokulunda bİr nÖbet sorunu var onun İÇİnde haftada bİr olur yarim saat Önce gelİrsİn yarim saat sonra Çikarsin. 4 ayri İlkÖĞretİmde ÇaliŞtim en rahat ettİĞİm anaokuluydu valla yazacaĞiniz anaokullarini arayin tam gÜn mÜ yarim gÜn mÜ ÇaliŞiyorlar sorun ona gÖre yazin İyİ olabİlİr deneyİn bence

erk

Tepki Skoru
0
Yarım günlük anaokulunu bulmak zor. Bende anaokuluna çalışıyorum. Bu 3. yılım bende anasınıfına geçmeyi düşünenlerdenim.

Tepki Skoru
0
arkadaşım ben mecburiyetten ilköğretimden anaokuluna geçtim.hayat zehir oldu bana anlat anlat bitmez anaokulunun dertleri.tabi iyileri de var ama yine de kötünün iyisi.ben kesinlikle tavsiye etmem.ekderste pek farketmiyor.250 300 milyon daha fazla ama 3 kat yoruluyosun değmez o paraya.resmen psikolojim bozuldu benim
kesinlikle katılıyorum.bende ana okulunda çalışıyorum bir an önce ilköğretime geçmek istiyorum. benim de pskolojim bozuldu.yardımcı iki sınıfa birden bakıyor, veliler sürekli müdehale ediyor, insan ilişkileri kopuk, çocukları yedir, içir, uyut eğitime zaman yok nerdeyse, ara desen hiç yok, nefes bile alamıyorsun, sabah giriyorsun çıkarken hava kararmış, özel hayatım kalmadı be... ne dertliyim

Tepki Skoru
1
Anaokulu çok zor hocam ek ders ve kullanabileceğiniz materyaller açısından avantajlı olabilir ama yorucu kısmını düşünün bir de.Evli olanlar için 2 kat daha zordur tabiki.Ama şu da var her türlü ödenek sağlanıyor ve malzeme sıkıntısı pek çekmiyor anaokulları. İlköğretimde ise bir kalem bir kartona muhtaç kalabiliyoruz kendimiz katkılarda bulunuyoruz.Anaokullarının velileri çalışan aileler oluyor çoğunlukla ve buna göre de sizin eğiitim tarzınıza müdahele etmekten çekinmiyorlar.
Şunu da söyleyim benim bir arkadaşım var anaokulunda çalışan çok rahat bir öğretmen saatleri de sıkıntı yapmıyor veliler girip çıkıyor umurunda olmuyor yapı bakımından rahat bir kişiliği var mutlu yani halinden.Siz de böyleyseniz seçebilirsiniz kendi yaşam tarzınız ve kişiliğinizle ilgili biraz da hocam.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle