Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Anaokulu ( küçük tip) projesi

Tepki Skoru
0
kat adeti B+Z+1 TABAN ALANI 464M TOPLAM ALAN 1318M KARE ANAOKULU YENİ YAPILDI.BU PROJEDEN ANAOKULUNDA ÇALIŞAN ÖĞRETMEN VEYA İDARECİ ARKADAŞ VARMI ARAMIZDA PROJEYE GÖRE ANLAMADIĞIM ALANLAR VAR.İKİ KİRİŞ ARASINA ATATÜRK KÖŞESİ GÖZÜKÜYOR PROJEDE BU DA GİRİŞİ KAPATIYOR .ÜST KATTAKİ BALKON OLARAK AYRILAN YERİN KAPISI YOK TUVALETLER ÇOCUK BOYUTLARINDA DEĞİL MÜTAİT HATASI MI VAR PROJEYİ İNCELEDİM. ŞU ANKİ YAPILAN GİBİ ÇİZİLMİŞ BU ŞEKİLDE BİR OKULU İNCELEMEK İSTİYORUM.OKULU BİRAZ ANLATAYIM.BODRUM KATTA SIĞINAK DEPO SANTRAL MUTFAK DEPOSU VAR.GİRİŞ KATTA YEMEKHANE AYNIZAMANDA ÇOK AMAÇLI SALON GÖZÜKÜYOR PROJEDE TUVALETLER VE BİR SINIF VAR.ÜST KATTA 3 SINIF MÜDÜR ODASI MEMUR ODASI ÖĞRETMENLER ODASI VAR.BU ŞEKİLDE PROJESİ OLAN ARKADAŞLARDAN YARDI İSTİYORUM. DONANIMLA İLGİLİ.

Tepki Skoru
0
ben de anaokulunda çalışıyorum öğretmenim ama bizimkinin projesi farklı.ama tek tavsiyem eğer teslimi sen yapacaksan iyice incelemeden sakın teslim alma .biz mesela çatı problemi yaşıyoruz 3 yıldır.teslim alındığı için müteahhite birşey yaptıramıyoruz.tuvaletlere gelince bana göre müteahhit hatası olmalı.iyice araştır.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle