merhaba özel eğitimde çalışmak istediğini söylüyorsun ama işin zorluğunu umarım biliyorsundur.ben 1yıldır özel eğitimde çalışıyorum; evet onlara bişey öğretmek insana büyük haz veriyor ama ağır mental çocuklarla çalışmak ve onlara bişey kazandıramamak da vicdan azabı duymana neden oluyor.bende mesleğin başındayım ve bence dedikleri gibi biraz normal çocuklarla çalış yoksa meslekten soğursun.karşına tek tip engel türü çıkmıycak otistiklerde olucak bedensel engelliler işitme engelliler görme engelliler ve birçok engel türü. üstelik bir çocukta 1tane engel olucak diye bişey de yok.bir öğrencim hem otistik hem işitme engelli hemde ağır mental yürümede zorlanma var üstelik salya problemide var sen bu çocukla derse girdiğinde ne kazandırabilirsin.biraz bu yöndende düşün.fakat mutlaka özel eğitim deneyimin olsun çünkü insana çok şey kazandırıyor:sabretmeyi, başarma azmini, deneyim ve bilgi yönündende kazandırdıkları var.
şimdi karar senin! ama hazır olduğuna inandığın an çalışmaya başla ve iyi bir kurum tercih et.
şimdiden başarılar....
:36_15_4: