Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Ana sınıfı ve kreşler nasıl olmalıı

Tepki Skoru
0
ANASINIFI ORTAMI NASIL OLMALI ARKADAŞLAR BU SENE BAŞLIYCAĞIM İÇİN YARDIM İSTİYORUM KREŞ WEYA ANASINIFI OLACAĞI İÇİN UYKU SAATİ FALAN OLUR MU KREŞTE ...WEYA ANASINIFINDA YEMEK OLAYLARI NASIL OLUR HADİ BİR YARDIM EDİN BENİ SEVİNDİRİN
YARDIMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TŞK:thumbsup:

Tepki Skoru
0
oğlum geçen sene anaokuluna gitti.uyku saati vardı.yemekleride orada çalışanlardan 2si yapıyordu.onlar zaten yemek yapmak için alınmış.öğretmenlerde çocuklarla beraber yemek yiyordu.bu senede anasınıfında öğretmenimiz yemek listesi hazırladı ona göre hazırlıyoruz.ben bir veli olarak yardım etmek istedim.siz sanırım öğretmen arkadaşlardan bekliyorsunuz.

Tepki Skoru
0
arkadaşım eğer tam günse çoğu ana okulunda uyku saati uygulanıyor. yani bu ana okulunun insiyatifine kalmış. devlet okulunda çalışıyorsun kanımca ben geçen yıl şöyle bir uygulama yapmıştım. bir yemek listesi hazırladım ve her güne 1 veliyi yazdım. yani hergün bir veli yemek getiriyordu. öğlenciydim ben. sen sabahçıysan kahvaltılık bir liste yapabilirsin. yardımcı olabilmişimdir umarım:)

Tepki Skoru
0
mehtap ve cigdos tşk ederim hıc sorun olmaz yardım ettınızya sağolun

Tepki Skoru
0
cnm ben atanamadım ama ücretli olarak tokattın ilçesine gittim cnm sağol

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat