Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Ana sayfadaki atama sayısı anketi

Tepki Skoru
0
eğer anketi sadece okul öncesi öğretmenleri cevaplamışsa, sayı hiç de iç açıçı değil...

%51.02 4500 den fazla
%48.98 4500 den az demiş

oysa herkesin 4500 den fazla demesi daha hoş olurdu....

Tepki Skoru
0
ben kullanıcı adımı yazmadan girmiştim siteye anketin altında anketimiz diye bir yer var. oraya tıklayınca ankette verilen sayılara kimler oy vermiş onlar gözüküyor. senin adında 3500-4500 alımla ilgili sayıdaydı! o yüzden buraya yaptığın yorumlar gibi oylamanda "öylesine" olmuş işte!...

Tepki Skoru
0
ben kullanıcı adımı yazmadan girmiştim siteye anketin altında anketimiz diye bir yer var. oraya tıklayınca ankette verilen sayılara kimler oy vermiş onlar gözüküyor. senin adında 3500-4500 alımla ilgili sayıdaydı! o yüzden buraya yaptığın yorumlar gibi oylamanda "öylesine" olmuş işte!...​

Tepki Skoru
0
ben kullanıcı adımı yazmadan girmiştim siteye anketin altında anketimiz diye bir yer var. oraya tıklayınca ankette verilen sayılara kimler oy vermiş onlar gözüküyor. senin adında 3500-4500 alımla ilgili sayıdaydı! o yüzden buraya yaptığın yorumlar gibi oylamanda "öylesine" olmuş işte!...

diyen arkadaşım sana katılıyorum....

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.