Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Ama raporları nasıl hazırlıcam

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bir okulda usta öğretici olarak görev yapıyorum.stajım bulunduğum okulda sayılıyor ama raporları nasıl hazırlıcam ben kendimi gözlemlemiş olurum mesala çocukları gülerek karşıladım diye mi yoksa çocuklar gülerek karşılandı şeklindemi yazıcam.yardımlarınızı bekliyorum.

Tepki Skoru
0
3.sınıf öğrencisiyim.rapor hazırlamada mesela çocukları gülerek karşıladım diyemi yoksa çocuklar gülerek karşılandı diyemi hazırlıcam

Tepki Skoru
0
cocuk gozlemını nasıl yazıyoruz ?nasıl bır dıl kullanıyoruz ?luften ornek olan yollasın

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bu konu benim kafama da takıldı nasıl bir dil kullanmamız gerekir.4. sınıfa geçmiş arkadaşlar nasıl bir yol izleyelim yardımcı olursanız sevinirim.

Tepki Skoru
0
evet arkadaşım kendini gözlemlediğin için "karşıladım" şeklinde yazacaksın ben 2005 mezunuyum sizin için dosyalarımı çıkarıp baktım nasıl yazmışım diye.başka bir öğretmeni gözlemleseydin "öğretmen çocuklara günaydın dedi boyalarını almalarını söyledi" şeklinde yazacaktın. kendini gözlemlediğin için "çocukları günaydın diyerek karşıladım" şeklinde yazacaksın. başarılar.

Tepki Skoru
0
ben dilini kullanacaksınız arkadaşlar..çünkü gözlemi yapan sizsiniz..olması gerekende bu doğal olarak..çocuğa şunu söledim oda bana şöle cvp verdi vs gibi yazacaksınız..düz yazı şeklinde çocuğun her yaptığını ben diliye kaydedin..çok zor değil merak etmeyin..

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bir okulda usta öğretici olarak görev yapıyorum.stajım bulunduğum okulda sayılıyor ama raporları nasıl hazırlıcam ben kendimi gözlemlemiş olurum mesala çocukları gülerek karşıladım diye mi yoksa çocuklar gülerek karşılandı şeklindemi yazıcam.yardımlarınızı bekliyorum.
HATİCE BENDE.SINIFIM VE USTA ÖĞRETİCİLİK YAPIYORUM.hala staj dosyasını nasıl yapmam gerektiğini bilmiyorum.bana yardımcı olursan sevinirim.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle