Alnına Sürcen Alnına...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan dilan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:42
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@dilan
:36_1_19:[size=medium]
Bi gün,bi öğrencim küçük yaş grubu lavaboda diş fırçalarken,tuvalete gitmek için izin istedi.Verdim ama biliyorum bu izin gerçekten tuvalet için deil.Biraz zaman geçince baktım gelen giden yok,yavaşça gittim,lavabonun kapısından usulca uzattım başımı,bizim afacan dalmış muhabbete.Diyor ki küçük yaş grubu öğrencisine;
- O fırçayı dişine deill,alnına sürcen alnına ihihiih :)
Tabi el kol hareketleri ile yavrucağı şaşırtınca o da elini alnına götürmesin mi! Bizim ki kahkahalar atıyor,zevkten dört köşe.Tabi ben bu duruma müdahale bile edemeden oradan uzaklaşmak zorunda kaldım.Çünkü o sırada birilerinin bana müdahale etmesi gerekiyordu(gülme krizi)
[/size]
:)

:36_11_6::36_11_6::36_11_6::36_11_6:
yavrumm yaaa..neler yapıyolarr iştee:D:D
kendi büyük ya güyaa küçükk grubuu makarayaa sarıyoo..akıllıı birr gençlikk yetişiyorrr:D
teşekkürlerr dilann..

:36_1_21: kıyamam ben onlara buyümüşte küçüklere ders veriyo.paylaşımın için teşekkürler

Bu çocuklar bir alem gerçekten harikalar söyleyecek bir kelime bulamıyorum.Benimkilerde böyle bazen gülme krizi geçirtiyorlar sınıfta....

ya harika bunlar yaaaa.çok alemler gerçekten.

:36_11_6::36_11_6:çok güzeller bu çocuklara :36_11_6::36_11_6:

benimkide yuvaya yeni gelmişti biraz onu yuvaya ısındırmaya calısıyım dedim konusuyoduk adın nedir kac yasındasın sevdinmi vs deken cocuk öğretmenim niye bole konusuyosunuz dedi bende nasıl konustuğumu sordum o da bebek gibi konusuyosunuz demişti:))

evet arkadaşlar gerçekten bi harika onlarla yaşayıp paylaştıklarımız...Onlar yetişkinlerden çok çok önce kabulleniyorlar bi yetişkin olduklarını deilmi hanedan? :)

aynen katılıyorum kardes:))

çok güzel yaa

yapar bu yumurcakklar valla:)

Çok güzel yaaa:))

fenalar ya ayyyyy ya rabbim çok güldüm süper komikler ya

gerçekten komik bir durum :)

çok hoş ya teşekkürler dilan.

benimkide yuvaya yeni gelmişti biraz onu yuvaya ısındırmaya calısıyım dedim konusuyoduk adın nedir kac yasındasın sevdinmi vs deken cocuk öğretmenim niye bole konusuyosunuz dedi bende nasıl konustuğumu sordum o da bebek gibi konusuyosunuz demişti)

çok hoş bu çocuklar ne zaman ne diyecekleri belli olmuyo:D
teşekkürler.

Herşey beklenir bunlardan :D

tatlicadi' Alıntı:
çok hoş ya teşekkürler dilan.

benimkide yuvaya yeni gelmişti biraz onu yuvaya ısındırmaya calısıyım dedim konusuyoduk adın nedir kac yasındasın sevdinmi vs deken cocuk öğretmenim niye bole konusuyosunuz dedi bende nasıl konustuğumu sordum o da bebek gibi konusuyosunuz demişti)

çok hoş bu çocuklar ne zaman ne diyecekleri belli olmuyo:D
teşekkürler.

[size=medium]
Çok hoş gerçekten :) Küçük bir yetişkin olduğunu ne güzel anlatmış :)
Hatırladıkça gülüyorum arkadaşlar teşekkürler yorumlarınız için :)
[/size]

:36_11_6::36_11_6::36_11_6: çok teşekkürler..

Çok tatlılar gerçekten.:4:teşekkürler canım..

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri