Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Ales İÇİn yardimci olurmusunuz

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar aleste hangi bölümlerden soru çözeceğiz.yani sözel 1 sözel 2 sayısal 1 sayısal 2 testleri var.okulöncesi öğretmenleri hangilerini çözececek.yardımcı olursanız sevinirim.

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Tepki Skoru
26
hocam hepsinden sorumluyuz tüm soruları çözmemiz gerekiyor ben hallettim alesi sıra kpds de inş darısı sizin başınıza sormak istediğin başka bir şey olursa ales ile ilgili yardımcı olurum . başarılar

Tepki Skoru
0
hocam hepsinden sorumluyuz tüm soruları çözmemiz gerekiyor ben hallettim alesi sıra kpds de inş darısı sizin başınıza sormak istediğin başka bir şey olursa ales ile ilgili yardımcı olurum . başarılar
slm hocam yüksek lisans için hangi üniversiteler dil şartı istemiyor.Bide alım çok yapılıyor öğretim görevliliğine şartı 2 yıl yada 10 yıl tecrübe şartı aranıyor.Ama üds konusunda sıkıntım var sizce 5 ayda bunu halledebilir miyim? Temelim Çok iyi sayılmaz nasıl yaparım bilgilendirirmisiniz.

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Tepki Skoru
26
benimde temelim çok iyi sayılmaz hocam hiç üstüne düşmedim ilkbahardaki üds ye hazırlanıyorum özel ders alıyorum sırf sınav taktikleri üzerine ing öğrenmiyorum :) sınavı geçme taktikleri yani o açıdan ümitliyim hiç sorulardan birşey anlamazken en azından ilk bahara inş geçecek kadar bir not alırım diye ümit ediyorum. ing şartı aramayan ünvler var hocam gazi ve konya da aramıyorlar en yakın bildiğim ama er ya da geç ing halletmemiz lazım eğer ki ilerisini düşünüyorsanız hatta ben ing yi inş geçersem direk doktoraya başvurmayı düşünüyorum :) doktoraya başvurmak için yüksek lisasn yapmış olmaya gerek yok çünkü tavsiyem ing ilk fırsatta başlayın derim

Tepki Skoru
0
hocam bende baharda alese gireceğim.peki yüksek lisansı yapmadan nasıl doktora yapılıyor.bir sorumda siz ne üzerine doktora yapacaksınız.birde hocam ben aöfliyim.kime sorarsam şansın çok az boşver diyor.ingilizce için dersaneyemi gidiyorsunuz.şimdiden allah yardımcınız olsun.fazla ingilizcem yok hocam.bana ne tavsiye edersiniz.

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Tepki Skoru
26
hocam açıköğretimli olmanız birşeyi değiştirmez ki ... doktora başvuru şartlarına da dikkat ederseniz yüksek lisans ı tamamlamış olmak diye bir şart yok sadece alesten 70 i geçmek ünv sine görede 50 ve ya ing den 65 almış olmak yeterli. vallaha hocam zorlanmıyor değilim çok zor bir iş hevesinizi kırmak istemem bence siz en iyisi bu sene alesi halledin bir yandan da ing için temel hazırlık kurslarına gidip alt yapıyı yaptıktan sonra sınava yönelik çalışın derim diğer türlü herkes sizden bir adım önce oluyor çok zor oluyor en azından alesin de geçerliliği 3 yıl yani kariyer için 1-2 yıl hazırlık gerekiyor

Tepki Skoru
0
teşekkürler hocam.inşallah gönlünüze göre olur.

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Tepki Skoru
26
inş hocam amin. Allah herkesin gönlüne göre versin .

Tepki Skoru
0
Nihal Hocam Merhaba,

Bir Kaç Yerden Dolandım Durdum ALES Hakkında Bilgi Alabilmek İçin Ve Sonunda 1. El Bir Kaynak Buldum Çok Sevindim :) Benim Durumum Şöyle KPSS'nı Daha Yeni Atlattım Ve Atandım Şimdi ALES'e Hazırlanmak Ve Gidebilceğim Yere Kadar Gidebilmek İstiyorum. Malesef ALES Hakkında Hİç Bİr Şey Bilmiyorum, Ne Yapmalıyım, Nasıl Çalışmalıyım Hangi Ünv. Hangi Alanlarda Yapabiliyoruz...

Bunlar Hakkında Bilginiz Varsa Yardımcı Olur musunuz Lütfen...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle