yenimi duydunuz hocam...sağlam kaynaktanmı?...hocam doğruysa yüreğime su serptiniz...teşekürler....Arkadaşlar TRT haberde duydum.aşağıdaki branşlarda alan sınavı uygulanmayacak yaşasınn)
okul öncesi öğretmenliği
sınıf öğretmenliği
psikolojik danışmanlık ve rehberlik
felsefe grubu öğretmenliği
yupiiiiiiiiiiiiiii.teşekürler hocam....zaten şu eğitim bilimleri anamızı ağlatıyor bide bununla uğraşacaktık canım çok sıkılıyordu...süper bir haber...teşekürler feride hocam...ama seneye aynı şey geçerli olmayabilir. çünkü diğer branşlar dava açabilirler....neyse biz önümüze bakalım...hocam bende çok rahatladım trt haberde duydum intrnttn de araştırdım doğru olduğna inanıyrm sevinebiliriz yani![]()
rica edermmyupiiiiiiiiiiiiiii.teşekürler hocam....zaten şu eğitim bilimleri anamızı ağlatıyor bide bununla uğraşacaktık canım çok sıkılıyordu...süper bir haber...teşekürler feride hocam...ama seneye aynı şey geçerli olmayabilir. çünkü diğer branşlar dava açabilirler....neyse biz önümüze bakalım...
hocam yeni bir sınav olması beni her zaman korkutur. daha tam olarak içeriği bile belli değil çalışmak için yeterli kaynak yok ve sadece eğitim bilimlerinde olan konular olsaydı eğitim bilimleri yeterli olurdu, bir daha alan sınavı çıkarmazlardı diye düşünüyorum. alan sınavını destekliyorum bence her öğretmene branşına göre soru sorulmalı ama kpss zaten zor bir sınav ve buna ek olarak bir sınav daha gelmesi daha çok kapsamlı çalışmayı gerektirecek. keşke öğretmenler için genel k. genel y. kalksaydı da sadece eğitim ve alan sınavı olsaydı. genel k. ve yeteneği zaten öss de geçiyorz aynı konuları 4 yıl sonra tekrar çalışmak ne kadar mantıklı ?? eğitim bilimleri %50 + alan sınavı %50 olmasını ben çok isterdim. ayrıca bildiğimiz konular da olsa çalışmadan tekrar etmeden, soru kalıplarını bilmeden şahsen ben başarılı olamayacağımı düşünüyorum.sınav için çalışmak ayrı oluyor.mutlaka tekrar etme ve soru çözmeyi gerektiriyor, ben bu konuyu zaten biliyorum çok çalışmasam da olur diyemiyorumhocam niye bu kadar korktunuz alan sınavından anlamadım ki, e zaten eğitim bilimlerinde gelişim ve öğrenme bizim alanımızla ilgili. alan sınavına çalışma ihtiyacı bile duyulmayacaktı bence olsaydı eğer..
katılıyorum size feride hocam gayet açık ve net yazdınız...stajınız nerede yapıyorsunuz...şehirhocam yeni bir sınav olması beni her zaman korkutur. daha tam olarak içeriği bile belli değil çalışmak için yeterli kaynak yok ve sadece eğitim bilimlerinde olan konular olsaydı eğitim bilimleri yeterli olurdu, bir daha alan sınavı çıkarmazlardı diye düşünüyorum. alan sınavını destekliyorum bence her öğretmene branşına göre soru sorulmalı ama kpss zaten zor bir sınav ve buna ek olarak bir sınav daha gelmesi daha çok kapsamlı çalışmayı gerektirecek. keşke öğretmenler için genel k. genel y. kalksaydı da sadece eğitim ve alan sınavı olsaydı. genel k. ve yeteneği zaten öss de geçiyorz aynı konuları 4 yıl sonra tekrar çalışmak ne kadar mantıklı ?? eğitim bilimleri %50 + alan sınavı %50 olmasını ben çok isterdim. ayrıca bildiğimiz konular da olsa çalışmadan tekrar etmeden, soru kalıplarını bilmeden şahsen ben başarılı olamayacağımı düşünüyorum.sınav için çalışmak ayrı oluyor.mutlaka tekrar etme ve soru çözmeyi gerektiriyor, ben bu konuyu zaten biliyorum çok çalışmasam da olur diyemiyorumneyse bu benm fikrim
![]()
teşekkür ederim.bursadayım hocam nilüfer anaokuluna çıktı. sizin?katılıyorum size feride hocam gayet açık ve net yazdınız...stajınız nerede yapıyorsunuz...şehir
aynı şehirde değiliz demekki ben ankardayım hocam....insaşşalh buradan tanşmış oluruz.:5:teşekkür ederim.bursadayım hocam nilüfer anaokuluna çıktı. sizin?