Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Alan değişikliği yapabilir miyim?

Katılım
24 Şub 2007
Mesajlar
14
Tepki Skoru
0
Puanları
0
Yaş
43
Sayın hocam ben selçuk üniversitesi Çocuk Gelişimi ve Ev Yönetimi Bölümü Anabilimdalı Anaokulu Öğretmenliği 2006 mezunuyum ve diplomamda bu şekilde yazıyor.Ama sanırım 2008 yılında zorunlu olarak alan değişikliği yaptırıldık ve ben okul öncesi öğretmeni olarak göreve devam ettim.o zaman daha yeni öğretmen olduğum için itiraz etme hakkım var mıydı yok muydu bilemedim.Şimdi ise ben tekrar alanıma geçmek istiyorum;sorunum şu tekrar kendimi alanıma dönebilir miyim ve de kız meslek lisesine geçiş yapabilir miyim?Bu konuda beni bilgilendiriseniz sevinirim.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.
 
Katılım
30 Nis 2007
Mesajlar
144
Tepki Skoru
0
Puanları
0
Yaş
44
Anaokulu öğretmenliğinden mezunsunuz yapamazsınız sanıyorum anabilimdalına değil mezuniyet alanına bakılıyor
 
Katılım
9 Eki 2010
Mesajlar
9
Tepki Skoru
0
Puanları
0
bende okul öncesi öğretmenliği mezunuyum. sormak istediğim çok fazla soru var ama kime sorsam bilemiyorum.. öncelikle şunu öğrenmek istiyorum liselerde çocuk gelişimi bölümlerinde öğretmenlik yapabilmemiz mümkün mü acaba yada bunun için ne yapmalıyız lütfen bilen varsa beni aydınlatsın.
 
Katılım
31 Eki 2009
Mesajlar
28
Tepki Skoru
0
Puanları
0
Yaş
41
bende okulöncesi eğitimi öğretmenliği mezunuyum yüksek lisans yaptığım taktirde alan değişikliği yapabilirmiyim
 
Katılım
24 Eyl 2009
Mesajlar
769
Tepki Skoru
0
Puanları
0
Yaş
43
okul öncesi öğretmenliği mezunları kız meslek lisesinde görev alamıyor diye biliyorum ben.
 

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle

18 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Üst