Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Akİmden gelen cevap

Tepki Skoru
0
Sayın .........

Milli Eğitim Bakanlığı Cevabı:
Danıştay'ın okul öncesinde usta öğretici görevlendirilmesine ilişkin işlemi iptal etmesi nedeniyle Ekim veya Kasım ayında yapılması düşünülen ek öğretmen ataması Eylül ayına çekilmiştir. Kasım ayında ikinci bir ek atama yapılıp yapılmayacağı konusunda kesin kararı Sayın Bakanımız (kadro imkânına göre) verecektir. Sayın Bakanımız tarafından bu konuda bir açıklama yapılmadan bizim kesin bir şey söylememiz mümkün değildir. Konu ile ilgili gelen talepler ilgili birimlere iletilmektedir. İyi günler dileriz.

Bilginize sunar sistemimizi kullandığnız için teşekkür eder, iyi çalışmalar dileriz.
Saygılarımızla...

AK PARTİ İLETİŞİM MERKEZİ
AKİM 444 25 44
www.akparti.org.tr/akim/

Tepki Skoru
0
Talep edilmesi için de ücretliye başvurmamamız gerekiyor.Hocam atandığınız halde ilgileniyorsunuz.Teşekkür ederiz...

Tepki Skoru
0
Sayın ..........

"2009 EKİM SONUNDA YAPILACAK OLAN 17000 ÖĞRETMEN ALIMI İLE İLGİLİ ÇEŞİTLİ SÖYLENTİLER BULUNMAKTADIR...BU SAYININ OKUL ÖNCESİNE Mİ YOKSA BÜTÜN BRANŞLARA MI AİT OLDUĞU KONUSUNUN MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI YETKİLİLERİ TARAFINDAN AÇIKLANMASINI ARZ EDERİM." konulu, AK Parti İletişim Merkezi’ne yapmış olduğunuz 840159 numaralı başvurunuz, Milli Eğitim Bakanlığı'na iletilmiştir. Bakanlığın ilgili biriminden gelen cevap aşağıda yer almaktadır.

Milli Eğitim Bakanlığı Cevabı:
Danıştay'ın okul öncesinde usta öğretici görevlendirilmesine ilişkin işlemi iptal etmesi nedeniyle Ekim veya Kasım ayında yapılması düşünülen ek öğretmen ataması Eylül ayına çekilmiştir. Kasım ayında ikinci bir ek atama yapılıp yapılmayacağı konusunda kesin kararı Sayın Bakanımız (kadro imkânına göre) verecektir. Sayın Bakanımız tarafından bu konuda bir açıklama yapılmadan bizim kesin bir şey söylememiz mümkün değildir. Konu ile ilgili gelen talepler ilgili birimlere iletilmektedir. İyi günler dileriz.

Bilginize sunar sistemimizi kullandığnız için teşekkür eder, iyi çalışmalar dileriz.
Saygılarımızla...

AK PARTİ İLETİŞİM MERKEZİ
AKİM 444 25 44
www.akparti.org.tr/akim/

Tepki Skoru
0
çok teşekkürler hocam hayırlısıyla inş. kasım da bi atama daha olurda kıl payı kaçıran bizler, de atanırız.

Tepki Skoru
0
bu yazışmaya yorumlarınızı bekliyoruz hocam

Tepki Skoru
0
yanisi şu çok fazla umutlanmaya gerek yok...top nimet çubukçuda ve maliyede...

sıralamada 2000-2500 kişilerin(baraj40-41 ) şubatta gideceğini diğerlerinin seneye kalacağını düşünüyorum...maalesef

Tepki Skoru
0
hocam bi kaç gün önce kasımda kesin diyoduk yarın bi haber daha çıkar şubatta iptal olur fazla hayale gerek yok arjkadaşlar bence biran önce ders çalışmaya başlayın

Tepki Skoru
0
hocam 43.900 sizce şansım varmı???ayrıca ben kpss kursuna yazıldım eğer bu sene olmazsa sizce seneye ortalama puan durumları ne olur?yani sormak istediğim şu kasımda olurda puanlar düşerse tercih yapayım mı yoksa seneye puanlar yükselir açıkta kalırmıyım???

Tepki Skoru
0
sosyalci hocam 42,445 sansımız nedir cevaplarsanız memnun olurum sizede koaylıklar

msn

Tepki Skoru
0
hocam kasımda es kaza atama olursa(inşallah olur) okul öncesi öğretmenliğine kontenjan vermemeleri gibi bi durum olabilir mi?

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle