Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Aile Fotoğrafı ile neler yapılabilir?

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar aile fotoğrafı ile ilgili ne gibi etkinlikler yapılabilir?Fikir verebilir misiniz?

Tepki Skoru
0
ben cocuklardan resım ıtedım ve kocaman bır katona herkese bır bolum ayırarak yapıstırdım yanların aboncuk yapıstırdım yada faalıyet olarak sac goz ve yırtma yapıstırma ıle bır adam kadın fıguru yapabılırsın

Tepki Skoru
0
teşekkür ederim hocam,aileler fotoğraflarını geri isteyebilirler diye,yapıştırmayla bi etkinlik yapmak istemedim.Oyun etkinliği olarak fotoğraflar karıştırılıp,3 kişi seçip ilk önce kim kendi fotoğrafını bulacak gibi bir oyun oynatabilirim diye düşündüm,bunun dışında aklıma başka etkinlik gelmiyor:(

Tepki Skoru
0
Hocam kumaş panonuz varsa iğneyebilirsiniz belki. Bende istedim çocuklardan ben ve ailemiz panosu oluşturacağız. Her çocuk kartona kendi aile resmini yapıştırmasını ve çeşitli yönetmlerle çerçeve gibi süslemelerini sağlayacağım. Daha sonra her çocuk ailesinden bahsedecek ve tanıtacaktır. Bir süre sonra resimleri geri vereceğim. Hocam yapıştırınca da resim öyle pek zarar görmüyor aslında dikkatli bir şekilde çıkarılır, yani oyundan sonra yapıştırın bence...

Tepki Skoru
0
Çok teşekkür ederim hocam,dediğiniz gibi yapacağım.

Tepki Skoru
0
çok teşekkür ederim arkadaşım ben de öyle yapmayı düşündüm,çok hoş çerçeveler var forumda.hem içine yapıştırmama da gerek kalmaz dedim.arasından sokulup,çıkartılabilcek şekilde aralık bırakılabilir..Çok teşekkür ederim fikirleriniz için.Bu arada bu galvanizli boyayı nereden bulabilirim?

Tepki Skoru
0
çocukların duyguları tanıyabimeleri için onlardan fotoğraflar getirmelrini isteyebilirsiniz mutluyken üzgünken şaşkınken sinirliyken çekildikleri pozları getirip sınıfta karşılaştırabilirsiniz belki...

Tepki Skoru
0
ben fon kartonundan buyuk bır apartman yapıyorum.ona bırde çatı takıyorum.çoculların aılelerıyle çekılmiş resımlerını düzenlı bır şekılde oraya yapıştırıyorum ama resme zarar vermeden(hamur yapıştırıcı ıle) boylece sınıfımızın apartmanı oluyor(kelebekler apartmanı v.s.)bu etkınliği snıf kapımın iç tarafına asıyorum.dönemin başlarında yaptığım bu etkınlık em şirin hemde çocukların ihtıyaç duyar duymaz ailelerinin resmıni görerek rahatlamaları açısından güzel oluyor.birbirlerinin aılelerinı görerek empeti sağlıyor(arkadaşlarımında aileleri var ve onlarda şu anda onlardan ayrılıp okula geliyorlar..v.s.eeee bende ağlamıyiiimmm bari :)

Tepki Skoru
0
etkinlik guzelmiş deniycegim tesekkurler asumanfatma

Tepki Skoru
0
ewet cerceve fıkrı cok guzel anneler gununde anne ıle cekılmıs fotografları makarna ıle kapladık soba boyası ıle boyadık muhtesem oldu eve gonderdık hedıye olarak cok guzel oluo

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle