Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Agustosta sozlesmelı alım olcakmıı

Tepki Skoru
0
arkadaslar agustosta sadece kadrolumu alcaklar bılen varmı

Tepki Skoru
0
43.50 puanım var tek dersimi vaerdim dün diplomamı aldım tercih konusunda kararsız kaldım

rba

Tepki Skoru
0
43.50 puanım var tek dersimi vaerdim dün diplomamı aldım tercih konusunda kararsız kaldım
şu an için yok gibi ama,kadrolu atamadan sonra yine yerler boşalacak.şimdi olduğu gibi yine sözleşmeli almak zorunda kalacaklar.çünkü sözleşmelilerin çoğu kadroya geçecek.benim fikrim bu.

Tepki Skoru
0
kesinlikle arkadaşım,bir sitede eylül başında tekrar ek alım yapılacağından bahsediliyordu.ağustosta yine kadroya geçenler olacak.

Tepki Skoru
0
inşallah alım olur kadrolu için hiç ümidim yok sınav da yüksek alır mıyım bilmiyorum ama alsınlar ya

Tepki Skoru
0
hepimizin temennisi bu,bence bir şekilde sene sonuna kadar hepimiz atanıcaz.önemli olan bir ümidimizin olması..

Tepki Skoru
0
hocaları meb açıklama yaptı zaten 70000 sayısı korunana kadar sözleşmeli alım var. haziran 2010 sözleşmeli alımla ilgili duyuruda meb açıklama yapmıştı kaynak :personelmeb.gov.tr

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle