Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Ağustos atamasından boşalan kadrolara sözleşmeli alım olurmu sizce

Tepki Skoru
0
sözleşmeli alım olabilirde puanlar bu kadar düşük olucağını zannetmiyorum

Tepki Skoru
0
inşallah olur ama şimdiden ümitlenmiyelim ikinci bir hüsran için bir çogumuz hazır değiliz ben şimdiden ümidi kestim kapasitem belli 30 yaşındayım yeni mezunlarla yarışacak ne zamanım var nede gücüm şimdi tek yapmak istediğim hemen bir işe girip onlar bana yaşlandın artık diyene kadar çalışıp siğortamı tamamlamayıp emekli olmak acaba özelde çalışan özellikle rehabilitasyondaki arkadaşlar maaşlar ve çalışma şartları hakkında bilgi verebilir mi

Tepki Skoru
0
tabıkı dusecek
bır suru acık var nasıl kapatacaklar mantıklı olun mutlaka alım olacak ve sozlesmelı alımda da bu kadar dusecek

Tepki Skoru
0
arkadaşlar benimde kötü geçti ama bence de canınızı sıkmayın alım çok sayıda olacak ve puanlar gene bu kadar düşecek diye tahmin ediyorum..

Tepki Skoru
0
inşallah..ben 46 ile 26 yı yazmadım olamyıncada çok üzüldüm açılan yerler 2 çocuğumla gitmeye müsait değildi kesinlikle ağustos sonrası söz.alımda puanlar gene düşecek daha iyi yerler açılacak buna inanmak istiyorum belki kadroda bile 50 ye düşer nimet kararlı alacak hepiimzi

Tepki Skoru
0
arkadaşım sene diyon ya ne kadrolu 50 ye düşer

Tepki Skoru
0
Bencede sözleşmeli alım olur.Bu kadar açık varken hepsini kadrolu almaz, alamaz.Sözleşmeli mecbur alacak yine.Umarım puanlar düşer geçen sene gibi..

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle