Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Ağustos Ataması Ne Zaman Yapılacak? Eylül'de Ek Atama Var mı? İşte cevapları.....

Tepki Skoru
0
Öğretmenlere Eylül Müjdesi (1) ABBAS GÜÇLÜNÜN SİTESİNDEN....

Ağustos Ataması Ne Zaman Yapılacak? Eylül'de Ek Atama Var mı? Hangi Branşlara Öncelik Verilecek? Abbas Güçlü MEB Kurmayları ile Görüştü İşte Tüm Ayrıntlar....

Tepki Skoru
0
haber paylaşımın için teşekkürler arkadaşım .En azından eylülde sözleşmeli alımı kesinleşti. Sonuçlar da açıklamdı mı daha da rahatlıcaz

Tepki Skoru
0
sizce sözleşmeli alım kaçta başlar arkadaşlar

Tepki Skoru
0
bu gercektende güzel haber ama ben agustosda yine puanların 68 69 in altına düşmeyecegine inanıyorum...
çünkü 4000 kadro verseler buna gecen seneden yüksek puanlı 1500 kişi girse bi 2500 kişide bu sene girse tamamdır alım..
ancak eylülde bize şans gülecek gibi...
bilmem belkide yanlıyorumdur

Tepki Skoru
0
haber paylaşımın için teşekkürler arkadaşım .En azından eylülde sözleşmeli alımı kesinleşti. Sonuçlar da açıklamdı mı daha da rahatlıcaz
Ricaederim arkadaşım.... Umarım herşey gönlümüzce olur ve atanmayan kimse kalmaz....

Tepki Skoru
0
bakalım ek alımda puanlar kaça düşecek hayırlısı

Tepki Skoru
0
ben biara zamanı tam hatırlamıyorum bakanın bi açıklamasında okulöncesine 7bin kadro vericez ağustosta demişti eminim doğru hatırlıyorum bece 7bin yanılıyomuyum????????????????

Tepki Skoru
0
bence 4000 falan olcak daha fazlasını vermezler.. kadro da 70in altına gene düşmicek emin olun ;)

Tepki Skoru
0
arkadaşalr ınsallah atanacağız.haberlerde de dedikleri gibi okulöncesi öğretmen adayları önumuzdeki üç sene atamalarda bır sıkıntı çekmeyecek.bence taban puanlar yıne düşük olur.yani inşallah :)

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle