Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Ağustos atamasi gerçek siralamasi

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar bu sene toplam kaç tane okul öncesi öğretmenliği mezunu var ? (Açık öğretim fakültesi mezunları da dahil)

Çünkü meb'in yayınladığı sıralamada 5 puan aldığını yazarsan sıralaman 15000. sırada olduğunu gösteriyor. Bu imkansız geçen sene atanamayanlarıda eklersen toplam maximun 7000 kişi olduğunu kabul edersek o zaman nasıl sıralamada 15000 kişi olduğunu gösteriyor.

Bu işe akıl sır erdirip banada açıklama yaparsanız sevinirim.Ben 55 puan aldım :12: ve sıralamam 4481 gözüküyor.

Herkes için inşallah hayırlısı olsun.

Tepki Skoru
0
evet evet yuh olsun.55 bin vaadiyle bizi kandıranlara yuh olsun.ücretli kölelerle açığı kapatacak olanlara yuh olsun.beni bu sene yine özel eğitime mahkum edenlere yazıklar olsun.Benim gibi öğretmen mesleğine aşık olanların yerine tıpkı ........ gibi derse girip çıkanları atayanlara yuh olsun.Bunların yalanlarına YUHHHHHHHHH OLSUN.:22:

Tepki Skoru
0
bizi bu hale getirenler utansın..............seneden seneye atanmamız zorlaşacak artık.....................

Tepki Skoru
0
bence o kadar düşmez sıralamalara bakmadınız mı 70 lerde kalır gibi ama inşallah dilediğimiz gibi olmaz.

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
Arkadaşlar fazlalık var 70 in altında kapanacaktır.. tahmini 3000 e yakın fazla var...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle