Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Ağustos 2010 Atamasıne Klanlar, Bekleyenler ve Son Durum

Tepki Skoru
0
daha siteye giremiyorum ama agustosa kaldım diyenler toplansın bakalım..kaça kadar düşer ? ne kadar alım olu bakalım..

Tepki Skoru
0
sınava girmeyeceğim ben..agustostada olursa olur olmazsa bu mesleği bırakıyorum ben üç günlük hayatımı bu ülkenin saçma prosedürüne harcayamam

Tepki Skoru
0
56.300 le hep ege yazdım 9 tercih yaptım.26 ya hayır dedim atanamadım.26 işaretlesem kesin gidicektim olmadı hiçbiyer.pişmanım:((ağlıyorum

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bozmayın moralinizi hep hayırlısı dedik hayırlısı buymuş demekki, yarına bakalım artık son konu tekrarlarımızı yapalım.. istanbullum hocam siiz de sınava girin lütfen öylesine de olsa pişman olmayın sonra..

Tepki Skoru
0
sınava girmeyeceğim ben..agustostada olursa olur olmazsa bu mesleği bırakıyorum ben üç günlük hayatımı bu ülkenin saçma prosedürüne harcayamam
çok haklısın olursa olur olmasa bende bundan sonra devlette ücretli çalışarak bu devlete kandimi sömürtmeyeceğim ...

Tepki Skoru
0
üzülmeyinnn yarınki sınava da güzel duygularla girin size katılıyorum aslında ama sistemm böyle elden bişey gelmiyorrrrrrrrr

Tepki Skoru
0
Bende kaldım arkadaşlar:( Yarın inşallah iyi geçer. ondanda pek ümidim yok denemelerim berbat :(((

Tepki Skoru
0
canlar ağlamak çare değil bundan sonra bu mesleği ve bu atanama surunmesini istiyormusunuz istemiyormusunuz bunu düşünün karar verin..ben kararımı verdim agustostada sayet olursa deneyecegm sonrada bi daha ugrasmyacagım..ben 4 sene kendimi paralamısım Sakaryada,tüm buna ragmen ücretliyi hakediyorum millet saçma sapan yerlerdn neredeyse okul yüzü görmeden pat die atanıyor sozlesmeli kadrolu..olay kpss ise keske 4 sene paralanmasaydım..
etrafmdaki kmseye öğretmenliği tavsiye etmiyorum erkek arkadasım öğretmen değil çok şükür onu gaza getirip yurt dısını zorlıycam...en azından saçmalık çekmem kendimi geliştiririm..

kpssye girme şansım yok arkadasım zamanında basvuru yapmamıstım

Tepki Skoru
0
arkadaşlar sakin olun sınav çok güzel geçecektir... herkse şimdiden başarılar...

Tepki Skoru
0
43.500 ağustosa kaldım ama yeni kpss puanımızla gireceğiz hepimize hayırlısı olsun derse davam..

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bana beni teselli edecek bir şeyler söyler misiniz ben kendimi edemiyorum zaten 6 aydır da ağlayamıyorum tıkandım içim çok kötü

Tepki Skoru
0
bende atanamadım cevremde ise arkadaşlarımın hepsi atandı ama yinede içimde bi rahatlık var zorunlu il sayısı 57 cıktı ağustosta hepimizi alabilirler

Tepki Skoru
0
56.324 l açıkla kaldım :( ağustos ataması ne zaman arkadaslar n zaman trcih yapıcaz

Tepki Skoru
0
off ama ya atamayı beceremediler de göztermeyi de beceremediler..bakanlığın sitesi çöktü var mı böyle bişey ya !

Tepki Skoru
0
sakin arkadaşlar herşey güzel olacak ben hala öğrenemedim ama olmayacağını biliyordum zaten yarın ki sınava odaklanalım herşey güzel olacak şimdi olmazsa 1 ay sonra olur nasipten öte bişey yok ....hayırlısı böyleymiş diyelim.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle