Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

AĞIRLIK KAVRAMININ ÇOCUĞA KAZANDIRILMASI İLE İLGİLİ ÖNERİLERİNİZ

Tepki Skoru
0
cnm bence hazır meyweler kullanma.kendin hazırlayabilirsin.meselaseramik hamuruyla meyveler,nesneler... bir sürü şey yapabilirsin.
istersen seramik hamurunun yapılışının tarifini werebilirim cnm sana

Tepki Skoru
0
slm,umarım ödevine yardımcı olur ama ben nesne olarak tavşanın sevdiği yiyecekleri tarttırabilirsin diye düşündüm sonrada tavşan bunlar benim en iyi arkadaşlarım die diğer hayvanları kullanırsın umarım yardımcı olabilmişimdir.sana başarılar dilerim:)

Tepki Skoru
0
kururlar cnm.2 günde kuruolar.hamur beyaz renkli oluo.kuruyunca guaj boyayla boyayıp wernikle bence.o zaman daha hoş olur.yani gerçekmiş gibi görünür.

tarifini weriim:

2 bardak tuz
2/3 bardak su
1 bardak mısır nişastası
1 bardak soğuk su

Su+tuz karıştırılır.kaynayıncaya kadar ateşte tutulur. nişasta soğuk suda eritilerek sıcak su+tuz karışımına eklenir.we hamur kıwamına gelene kadar ocakta iyice karıştırılır.

Bunu çok ii karıştır cnm ocakta.yani biraz hızlı karıştır. yoksa nişasta olduğu için içinde donar.Ben çok yaptım bu hamurdan kolay şekle girio

inşallah faydalı olmuşumdur canım

Tepki Skoru
0
[b]ayrıca DüşlerAtölyesi şarkısını da çok sewerim:)[/b]

Tepki Skoru
0
ne demek canım..
inşallah beğenir hocan:)
bana haber wer sunumunu yapınca:)

Tepki Skoru
0
cnm o zaman ocaktan aldıktan sonra nişastayla yoğur iice.cıwıklığı gidene kadar nişasta ekle.kıwamı yerine gelir o zaman

Tepki Skoru
0
cnm kırtasiyelere sorabilirsin.ya da onlarda yoxa bile onlar biliolardır nerde satıldıını:)
wernikleyince daha güzel olur.İnşallah hocan da beğenir:)
Faydalı olduğuma sewindim:D

Tepki Skoru
0
slm DüşlerAtölyesi umarım fikrim işe yaramıştır bende ona benzer kuşlarla bir hikaye hazırlamıştım sana yardımcı olduğuma sevindim başarılar canım:)

Tepki Skoru
0
slm DüşlerAtölyesi ben düşündümde senin tavşana farklı bir isim vermelisin.genelde tavşancık yada bugs bunny denir ama bunlar çok sıradan olur.tavsana gerçek bir insan ismi verebilirsin mesela mahmut olabilir:)bimem nedense aklıma mahmut geldi.hikayeye gelincede bir gün canı sıkılan tavsancık artık adı ne olursa yolda yürüken bir terazi bulur bunun ne olduğunu merak eder arkadaşlarına sorar ve sonra bu bulduğu oyuncağı kullanmak için sevdiği meyvaları tartmaya başlar sen devamını getirirsin canım umarım hoşuna gider ve işe yarar.sunumdan sonra bana haber ver canım merak ediyorum sonucu ok?10

Tepki Skoru
0
canım bekliorum fotosunu sabırsızlıkla.çabuk gönder:)

Tepki Skoru
0
ooo süper olmuş canım yaaa.çok gerçekçi görünüolar:)
ne demek canım benim asıl resmini gönderdiin için ben teşekkür ederim

Tepki Skoru
1
bence de çok güzel olmuşlar. merak ettim de, ödevden kaç puan aldın?

Tepki Skoru
0
lavınya evet elınde yap malzemeler yanı senın yaptıgın seyler olsun ama
hayvan fıkrı cok ıı degıl cunku cocuk lar sana derlerse hayvanlar bu kuck terazının ıcın demı
tatılıyo terazının ne ıcın kullanıldıgını
anlat
tavsan sadece
kukla olarak cocukların dıkkatını cekmek ıcn olsun
seramıkten ark dedıgı gıbı meyveler yap onları guaj boyayala boya
baska
mesela okulda varsa fasulye ,mercımek ,seker vb seyler detarta bılırsın bolelıkle sınıflandırma yanı basak seylerıde tarta bılecegımızı soleye bılırsın
yanı tartıyla tartılan seyler .renk kavramını pek veremessın burda
az cok kavramını verebılırsın
fazla eksık gıbı ...yardımcı olduysam ne mutlu .oyun hamurunu yaparken suyun olcusunu yavas yavas
dok . ok

Tepki Skoru
0
gerçektende çok güzel olmuş ,ayrıca da birbirimizden fikirler alınca ne güzel şeyler ortaya çıkıyor

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

23 Yıldır Sizlerle