Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Acil yardım istiyorum !!!

Tepki Skoru
0
çanakkale 18 mart üniversitesinde 2 yıllık çocuk gelişimi var mı??varsa puanı kaç

Tepki Skoru
0
çanakkale 18 mart üniversitesinde 2 yıllık çocuk gelişimi var mı??varsa puanı kaç
çanankkale meslek yüksek okulu çocuk gelişim bölümü var fakat kaç puanla alınıyor bu konuda bir bilgim yok
ÇOMÜ - Çanakkale Meslek Yüksek Okulu bu linkten gerekli iletimi sağlayarak yardım alabilirsiniz :)
ÇOCUK GELİŞİMİ PROGRAMI
Çocuk Gelişimi Programı; Türk Milli Eğitim Sisteminin temel amaçlarına uygun olarak çocukların gelişimlerini, çocuk kliniklerinde ve oyun odalarında tedavi gören çocuklara yönelik müzik,resim, drama, jimnastik, bilgisayar etkinliklerini, hoş ve verimli vakit geçirmelerini sağlayan; ilk yardım kurallarını uygulayabilen ara elemanı yetiştirmeyi amaçlar. Mezunlar okul öncesi eğitim kurumlarında kreş ve ana okullarında özel bakım gerektiren çocuklara yönelik kliniklerde çalışırlar.

Tepki Skoru
0
SINAVLA YERLEŞENLERTaban Puan
0,3 AOBP'li Y-ÖSS Taban Başarı Sırası------

Sınavsız Yerleşen Son Kişinin Profili2008; 2; 1; 69,942Mezuniyet Yılı2008Lise TürüAnadolu Meslek Lisesi, Teknik LiseMETEBMETEB DışıOBP69,942

varmış 2.öğretim ama yukarıda da puanlar yazıyor..

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle