Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Açıköğretim mezunu arkadaşlar puanlarınızı buraya yazın

Tepki Skoru
0
haa yani biz dersleri görmedik daha bilgisiziz öylemii..Tatlım insan örgün eğitim görünce daha bilgili olmuyor.sen otur derslerine çalış alanınla ilgili kitaplar oku,seminerlere katıl birde 2.sınıftan sonra ücretli öğretmenlik yapmaya başla o zaman ne kadaaaaar bilgili ve donanımlı olacağını göreceksin.BoŞver bu örgün sevdasını..Hem bana sorarsan okulöncesi öğretmenliğinde başarılı olabilmen için mutlaka açıköğretim okuman gerekiyo.Neden dersen; hem bi dünya kitabı hatmetmek zorundalar hem staj öğretmenlerinin bütün nazını sazını çekerek çileli bi staj dönemi geçirmek zorundalar hem dördüncü sınıfta büte kaldığında atamalara ramak kala atamalardan faydalanmamak zorundalar,bunlarda yetmezmiş gibi kendini bilmezlere açıköğretim okulöncesi öğretmenliğinin tanımını içeriğini zorluğunu anlatmaka zorundalar.Daha sayayımmı yoksa benimle hemfikir oldunmu:)

Tepki Skoru
0
haa yani biz dersleri görmedik daha bilgisiziz öylemii..Tatlım insan örgün eğitim görünce daha bilgili olmuyor.sen otur derslerine çalış alanınla ilgili kitaplar oku,seminerlere katıl birde 2.sınıftan sonra ücretli öğretmenlik yapmaya başla o zaman ne kadaaaaar bilgili ve donanımlı olacağını göreceksin.BoŞver bu örgün sevdasını..Hem bana sorarsan okulöncesi öğretmenliğinde başarılı olabilmen için mutlaka açıköğretim okuman gerekiyo.Neden dersen; hem bi dünya kitabı hatmetmek zorundalar hem staj öğretmenlerinin bütün nazını sazını çekerek çileli bi staj dönemi geçirmek zorundalar hem dördüncü sınıfta büte kaldığında atamalara ramak kala atamalardan faydalanmamak zorundalar,bunlarda yetmezmiş gibi kendini bilmezlere açıköğretim okulöncesi öğretmenliğinin tanımını içeriğini zorluğunu anlatmaka zorundalar.Daha sayayımmı yoksa benimle hemfikir oldunmu:)
sayın karacaaaaaa ne güzwl özetlemişsiniz ağzınıza sağlık geçen yıl bütler 2 gün geç açıklandı diye bizz aralık tamasına kaldık ve eşimzden çoluğumuzdan çocuğumuzdan ayrıldık ve şimdi eş durumu tayini tek umudumuz o da muğla çok zor...millet 48 punlarla evinin karşısına atandı ama onların da suçu yok aöf bize son anda yaptı kötülüğünü sunçları geç açıllayarak....offfff offff..

Tepki Skoru
0
bunların bir kısmını ilk yılımda yaşadım ve devamını da yaşıcam belli kii :D
allah tüm aöflilere sabır versin diyorum ve inş.herşey herkesin gönlüne göre olmasını diliyorum ;)

Tepki Skoru
0
sadece aöf mezunlarını biliyoruz örgün eğitimden mezun sayısını biliyormusunuz?yani benim merak ettiğim buyıl kaç mezun olduğu?

Tepki Skoru
0
Hocam örgün eğitimde ortalama 4000 öğrenci vardı (mezun olabilecek). Bunlardan sadece 2469'u mu mezun olmuş? Bilgiyi nerden aldığını açıklarsan sevinirim.

Tepki Skoru
0
hocam 2006 da üninersiteyi kazanların toplam sayıs bu .. yani okulöncesine yerleşen toplam sayı 2469

Tepki Skoru
0
nazillilili hocam gerçekten nazilllili misiniz :) bende oralıyımda :)

Tepki Skoru
0
Hocam aynı sayımı bende 5-6 ay önce ösym nin arşivinden bularak yaptım. Benim hesaba görede çocuk gelişimi+okul öncesi+ana okulu öğretmenliği (ana okulu öğretmenliği sadece 1 üniversitede var ve malum bu bölümlerin üçüde okul öncesi öğretmenliği için başvuru yapabiliyor) toplamda 4250 kişi çıkmıştı.250 kişi bi şekilde okula devam edememiş,bölüm değiştirmiş veya bütünlemeye kalmıştır diye kabul edip 4000 kişi diye hesapladım.inşallah ben yanılıyorumdur.

Tepki Skoru
0
sayılar az gibi görünüyor ama bir türlü sıra gelmedi gitti hep direkten döndük.çocuk gelişimi bile 40 düştü ama bizde olmadı

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle