Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

AÇiklandi sonuÇlar

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar 66 puanla İstanbul Zümrütevler İlköğretim Okuluna atandım. İnanılmaz mutluyum. Evime 2 dakika uzaklıkta okulum. Beni üzen tek şey özeldeyim, ve 1 aydır çocuklarıma çok alıştım. Onları nasıl bırakıp gidecem. Hem sevinçten hem de üzüntüden ağladım. Hayırlısı olsun artık.

Tepki Skoru
0
inanamıyorum hala yaaaaa inanamıyorum 64 le 2. tercihim. çok mutluym ayvalık cihanyorgun i.ö.o atandımmm... arkadaşlarım sizin adınızada çok sevindimmm..
Hocam kızılderili dansı yaptınız mı =))
Biz oynamaktan çok ağlaştık ama böyle ağlaşmak herkesin başına :36_7_8:
Şükürler Olsun, çok sevindim sizin adınıza da artık gelsin çeyizler =))

Tepki Skoru
0

Hocam kızılderili dansı yaptınız mı =))
Biz oynamaktan çok ağlaştık ama böyle ağlaşmak herkesin başına :36_7_8:
Şükürler Olsun, çok sevindim sizin adınıza da artık gelsin çeyizler =))
herkes açıklanmaz die başımı beklemekten vazgeçtiği bir anda bi baktım açıklanmışş sadece ayvalığa atandım die bağırdığımı biliyorum...:)) herkes ne zaman yanıma uçtu anlamadım...

ilk önce sarıldıkk sonra ağlaştıkk sonra zıpladıkkk. sonra tel trafiği başladı.. sonra koridorda volta attık bi ara ben zıplıyodum koridorda :)) o sayılırmı :)))

Tepki Skoru
0
herkes açıklanmaz die başımı beklemekten vazgeçtiği bir anda bi baktım açıklanmışş sadece ayvalığa atandım die bağırdığımı biliyorum...:)) herkes ne zaman yanıma uçtu anlamadım...

ilk önce sarıldıkk sonra ağlaştıkk sonra zıpladıkkk. sonra tel trafiği başladı.. sonra koridorda volta attık bi ara ben zıplıyodum koridorda :)) o sayılırmı :)))
Sayılmaz mı =))
Şükürler olsun ya o içimdeki boşluğun heyecanın umudun stresin karmakarışık duyguların bi anda kaybolması ve yerini sakinliğe bırakması çok güzel bişeymiş.

İnş görevlendirildiğimiz yerlerde de huzurlu oluruz ve inş. herkes bu duyguyu er yada eç yaşar ;)

Tepki Skoru
0
3. Tercihim İst Esenler hadi hayırlısı olsun arkadaşlar, hayırlı haberlerinizi bekliyoruz
Hayırlı olsun arkadaşım kaç puanla esenlerde hangi okula atandınız?
Çok sevindim çoğu kişinin atanmasınaaa herkese hayırlı görevlerr

Tepki Skoru
0
Teşekkür ederim aylido, 63.598 Tacirler Eğitim Vakfı İ.Ö.O

Tepki Skoru
0
slmmmmmm 51 ile adıyamana atandım ıstedıgım yerdı :))))))))))))))))))))

Tepki Skoru
0
sımdı napcaz yaaa ??? hemen baslıcakmıyız ??? evraklar ???

Tepki Skoru
0
Tabi hocam pazatersi günü bağlı bulundugunuz milli eğitime gidiyorsunuz evraklarınızla birlikte işlemleriniz başlıyor.

Tepki Skoru
0
ben yarın gidiyorum ev falan bulcam daha :) pazartesi salı kalır dönerim... sonra toparlanır giderim.. ay çok mutluyum

Tepki Skoru
0
ama saglık raporunu nasıl cıkaracaz hemen sımdı elımızde bulunan evaklarla gıtcez sanırım sonra izin alıp işlerımızı halledez öyle mı ???

Tepki Skoru
0
hocam sağlık raporu yok bildiğim kadarıyla klavuzdaki formu dolduruyoruz atanan daha önce atanıp giriş yapanlar başlığında vardı sanırım

Tepki Skoru
1
ama saglık raporunu nasıl cıkaracaz hemen sımdı elımızde bulunan evaklarla gıtcez sanırım sonra izin alıp işlerımızı halledez öyle mı ???
Klavuzdakini alıp gidiyorsunuz.onu dolduruyorsunuz.bazı memler kendileri veriyor.siz dolduruyorsunuz

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle