teşekkür ederimm..... çok mutluyummmhadi gözün aydın hem meleketine geldim hemde denizden uzaklaşmadın
teşekkür ederimm..... çok mutluyummmhadi gözün aydın hem meleketine geldim hemde denizden uzaklaşmadın
Hocam kızılderili dansı yaptınız mı =))inanamıyorum hala yaaaaa inanamıyorum 64 le 2. tercihim. çok mutluym ayvalık cihanyorgun i.ö.o atandımmm... arkadaşlarım sizin adınızada çok sevindimmm..
herkes açıklanmaz die başımı beklemekten vazgeçtiği bir anda bi baktım açıklanmışş sadece ayvalığa atandım die bağırdığımı biliyorum...) herkes ne zaman yanıma uçtu anlamadım...
Hocam kızılderili dansı yaptınız mı =))
Biz oynamaktan çok ağlaştık ama böyle ağlaşmak herkesin başına :36_7_8:
Şükürler Olsun, çok sevindim sizin adınıza da artık gelsin çeyizler =))
gulsen benımde samsun vezirköprüüü 55le atandım göl beldesi senın neresı.arkadaşlar 51.170 samsun vezirköprü 2. tercihim herkese hayırlı olsun..
Sayılmaz mı =))herkes açıklanmaz die başımı beklemekten vazgeçtiği bir anda bi baktım açıklanmışş sadece ayvalığa atandım die bağırdığımı biliyorum...) herkes ne zaman yanıma uçtu anlamadım...
ilk önce sarıldıkk sonra ağlaştıkk sonra zıpladıkkk. sonra tel trafiği başladı.. sonra koridorda volta attık bi ara ben zıplıyodum koridorda ) o sayılırmı ))
Hayırlı olsun arkadaşım kaç puanla esenlerde hangi okula atandınız?3. Tercihim İst Esenler hadi hayırlısı olsun arkadaşlar, hayırlı haberlerinizi bekliyoruz
Klavuzdakini alıp gidiyorsunuz.onu dolduruyorsunuz.bazı memler kendileri veriyor.siz dolduruyorsunuzama saglık raporunu nasıl cıkaracaz hemen sımdı elımızde bulunan evaklarla gıtcez sanırım sonra izin alıp işlerımızı halledez öyle mı ???