İçeriğe geç

145.259 öğretmen ve veli

Okul Öncesi Forum

ATAMA-DİĞER KONULAR

AÇiklandi sonuÇlar

benim eski sayfa açılıyor trcihlerimi görebiliyorum tekrar
denizliliserpil şunu yazdı:
umutla seni kayda almamışlarr
tabiki şakaaaaaaaaaa dur yaa sabırsızz 😛
ölürsem kabrime gelme istemem..........

istememmmmmmmm..........

:36_11_6: ssaassrrre :77wu[1]:
ArkadaŞlar mesaİ bİtİmİne aldanmayin ÇÜnkÜ İlk atama klavuzunu saat 7den sonra yayinladilar
sabır sabır ya sabırr belki de açıklanır🙂ay sıyırıyorum sanırım🙂
arkadasalr sımdı bı yazı cıkarmıs yetıstıremedık pazartesıye kaldı dıye 🙂 cıldırırım valla ha cumayı zor ettım zaten..:77wu[1]::77wu[1]:
sefe şunu yazdı:
nasıl 10 dkk kaldı saat 5 te bitmiyomu mesai*?
17.30 die biliyorum hocam ben
mesai bitti bitecek hala açıklama yok inşallah pazartesiye kalmaz en azından biliriz ona göre hareket ederiz ya of
msaiye kalacaklar yine açıklayacaklar akşam gördüm rüyamda 3.terch
umutla şunu yazdı:
arkadaşlar size de oluyor mu? sistemde kayıtlı değil yazısı... 🙁
ne kayıtlı değil pek anlamadım tc mi
denizliliserpil şunu yazdı:
arkadaşım şimdi hata veriyor
sserpil hocam sizin puan kaç acaba...
bu forum başlığını değiştirelim kafayı yemiş öğretmenler grubu.. şahsen yedim vallaa... arkadaşım şarkına eşlik ediyorum...ölürsem kabrime gelme istemeemmmmmmmmmmmm
dilek-16 şunu yazdı:
arkadasalr sımdı bı yazı cıkarmıs yetıstıremedık pazartesıye kaldı dıye 🙂 cıldırırım valla ha cumayı zor ettım zaten..:77wu[1]::77wu[1]:
hocam ağzından yel alsın.. ama genellikle öyle oluyor
arkadaşlar hadi sevgili öğretmenler inşallah bu sabırlı zor beklememizin karşılığını alırız herkes için hayırlısı olsun hepimiz emek verdik atanalım ve yazalım buraya atandığımız yerleri
örtmen şunu yazdı:
bu forum başlığını değiştirelim kafayı yemiş öğretmenler grubu.. şahsen yedim vallaa... arkadaşım şarkına eşlik ediyorum...ölürsem kabrime gelme istemeemmmmmmmmmmmm
aynen çıldırmışta olabilir😀 çıldırtılmış😉
redrose şunu yazdı:
ne kayıtlı değil pek anlamadım tc mi
evet arkadaşım tc???
asi77 şunu yazdı:
msaiye kalacaklar yine açıklayacaklar akşam gördüm rüyamda 3.terch
dilek ağzını hayra aç yahu...evet şarkı değiştiriyoruz rüyalar gerçek olsaaa nimeti hergün öldürürdümm...açıklayın nolurrrrrrr
Mehmethoca şunu yazdı:
sur-bağlar-kayapınar-çınar kıyıda köşede yerler yazdım kardeşim için

ilk 8 tercih hatay
hayırlısı olsun hocam bende yuksek puanlılar gıder dıye yazmadım yazdıgınız yerler ıcınde bagları kötu dıye duydum bıtek . benımde 10-11 tercıhlerım hatay dörtyol ve samandagının köylerı oldu.

Bu konuya yanıt yazmak için giriş yapman gerekiyor.