Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Açık öğretime sınavına doğuda girilir..

Tepki Skoru
0
Arkadaşlaraçık öğretim sınavları için boşuna batıda çalışıp kafa yormayın. Doğudaki ilçelerde ciddiyetsiz milli eğitim çalışanları zaten cevapları ve her türlü kopyayı veriyorlar....

Tepki Skoru
0
arkadaşlar şöle açıklayayım. milli eğitimde çalışan ciddiyetsiz kişiler sınav esnasında cevap anahtarları ile dolaşıyorlar, ayaklı cavap anahtarları resmen. bunu bizzat yaşadığım için zaten tövbe birdaha sınav görevlisi olmam burada. karşı çıkan öğretmen arkadaşları ya dışlanıyor yada tehdit ediliyor. zaten sınav görevlileri genelde aynı kişiler fix . böle karambole alınırsın. baktılar karşı çıkıyorsan fazla görev vermezler zaten. ağer açık öğretim sınavına girmek isteyen varsa batıda kafa çürütmesin gelsin girsinler. ne çalışacam zaten cevaplar geliyor, cevap söylemek zorundasın mantığındalar.... bunu paylaşalım arkadaşlar yazık batıda girenlerin hakkını yiyorlar, kimse buralara kolay gelmedi, o zmana bizler boşuna yormuşuz kendimizi...

Tepki Skoru
0
arkadaşlar şöle açıklayayım. Milli eğitimde çalışan ciddiyetsiz kişiler sınav esnasında cevap anahtarları ile dolaşıyorlar, ayaklı cavap anahtarları resmen. Bunu bizzat yaşadığım için zaten tövbe birdaha sınav görevlisi olmam burada. Karşı çıkan öğretmen arkadaşları ya dışlanıyor yada tehdit ediliyor. Zaten sınav görevlileri genelde aynı kişiler fix . Böle karambole alınırsın. Baktılar karşı çıkıyorsan fazla görev vermezler zaten. Ağer açık öğretim sınavına girmek isteyen varsa batıda kafa çürütmesin gelsin girsinler. Ne çalışacam zaten cevaplar geliyor, cevap söylemek zorundasın mantığındalar.... Bunu paylaşalım arkadaşlar yazık batıda girenlerin hakkını yiyorlar, kimse buralara kolay gelmedi, o zmana bizler boşuna yormuşuz kendimizi...

bir genelleme yapmayınız bende buna benzer bişeye denk geldim bende üni. Acıktan okuyorum ve bunlara karsıyım tepkimi de gösteririm ama bir geneleme yapmayınız o kadarda abartmayın cevap verirler ama cevap anahtarı olmaz kesinlikle öyle bi durum olamaz yönetmenlikte yok normal deneme sınavlarında bile cevap anahtarı dağıtılmazkenn...

Tepki Skoru
0
böyle birşey asla yok zaten ilçelerde sınav yapılmaz açıköğretimde 3 bölüm okudum diyarbakır da yaşıyorum kesinlikle ve kesinlikle böyle şeyler olmuyor lütfen insanları yanıltacak yanlış bilgiler vermeyin.

Tepki Skoru
0
tabi doğuda insanların hepsi beyinsiz bişey bilmiyor zaten ne olsa doğu bırakın bu saçmalıkları bir yerde olmuş diye bütün doğuyu küçük düşürüyorsunuz niyeyse türkiyenin en iyileri doğu diye küçük gördüğünüz yerden çıkıyor yanlış bilgiler verip insanları yanıltmayın lütfen

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle