Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Açık öğretim alttan dersi olan usta öğreticiliğe müracat edenlerin hali ne olacak?

Tepki Skoru
0
4.sınıf alattan dersi olan iller bazında kadrosuz usta öğreticiliğe müracat edenler ne olacak?atama klavuzunda bize yer yok tamam da açığı nasıl kapatacaklar bazı arkadaşlar müracat edebilir diyor bazıları edemez bi bilgi veren olsa artık.az önce personel genel müdürlüğünden birileri ile görüştüm oradanda yeni bir mahkeme kararı çıktı görevlendirmeler iptal edilecek yada yapılmayacak dendi daha fazla bilgi verilmedi.bilgisi olan varsa paylaşsın arkadaşlar.herkese bol şans.

Tepki Skoru
0
evet hocam yeni bir karar cıkmıs mezun durumunda olmayanların gorevlendirilmesi danıştay tarafından durdurulmuş..

Tepki Skoru
0
arkadaşlar dün eskişehiri aradım alttan dersi olanlar mezuniyet tarihine 07.09.2009 yazacaklar dedi. ve başvuru yapmak için bürodan mezun olabilecek durumda diye kağıt almamız yeterli. hakkımızda hayırlısı...

Tepki Skoru
0
arkadaşlar dün eskişehiri aradım alttan dersi olanlar mezuniyet tarihine 07.09.2009 yazacaklar dedi. ve başvuru yapmak için bürodan mezun olabilecek durumda diye kağıt almamız yeterli. hakkımızda hayırlısı...
hocam bu usta öğreticilik için mi geçerli kadrolu sözleşmeli içinde geçerli mi

Tepki Skoru
0
önlisans mezunuyum usta öğreticiliğe başvurdum peki şimdiki haberlere göre napmalıyım????

Tepki Skoru
0
4. sınıf olup alttan dersi olanlar için usta öğreticilik için

Tepki Skoru
0
arkadaşlar dün büte girdik bzim diploma ne zman gelir yorum yazarsanız sevinirim..

Tepki Skoru
0
Birsu arkadaşım ameliyat olmanıza üzüldüm geçmiş olsun.Diplomamızda inşallah Ekimin ilk haftası diyorlar.Allah yardımcımız olsun

Tepki Skoru
0
ben eskişehir açıköğretim bürosuna bugun uğradım öyle bir belge vermiyorlarmış

Tepki Skoru
0
bu belgeyi sınav sonuçları açıklandıktan sonramı vercekler öyleyse geç olur.büt e girdim iyi geçti yeni bilgisi olanlar varsa lütfen yazsın!

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

23 Yıldır Sizlerle