Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Acele Cwp yazarsanız sevinirim :(

Tepki Skoru
0
Devletteki ana sınıfın da Veliden Para topluyoruz ve bunu sınıf giderlerine harcıyoruz.Ben bütün harcamaların fişlerini hangi veliden ne kadar aldığımı dosyada saklıyorum ama ayrıca bir defter tutmalı mıyım böle bir zorunluluk var mı bilgisi olan var mı acaba?sonra başım ağrımasın? Müfettişler bu konuda problem çıkarıyor mu?

Tepki Skoru
3
aydınlatıcı bir bilgi olur mu bilemem ama ben defter tutmuyorum.çalıştığım iki okulda da,müdürlerimiz bunun gerekli olmadığını söylediler.müfettişler de sormadı zaten.ama bazı arkadaşlarım defter tutuyorlar.umarım daha geniş bilgi vericek arkadaşlar vardır...

Tepki Skoru
0
Teşekkürler.Hocam banada müdür bey dün sordu bizim okullumuz yeni bi okul ana sınıfı ilk defa bu yıl açılmış ve benimde ilk senem tecrübbesizlik var haliyle.Müdür beyinde ilk senesi (bu kadar denk gelebilirdi anca) kimse tam olarak bilmiyo kimi arkadaşlar tut diyo kimi gerek yok diyo bilemedim bende :(

Tepki Skoru
0
hocam mrb bende normal devlet okulunda çalışıyorum ve yeni teftişten geçtim bize söyledikleri kesinlikle olması gerektiğini söylediler. sizin okulunuzun bankadan sadece anasınıfı adına bir hesap numarası açmaları sizinde açılan heseba topladığınız paraları yatırmanız lazım. o parayı kullanmanız içinde imza sirkü var okuldan bir üst yazıyla bankaya gidip o prayı nereye kullanacağınızı imza sirkünde açıklama ile belrtmeniz lazım ve ayrıca bizim tutmamız gerekn ayrı bir belge tatmini bütçe tablosu artık yapıp yapmamak ssenin elinde sen her ne kadar fişlerini saklasanda o parayı okul idaresinin izni olmadan kullanamazsı sonra başına dert olabilir ve bütün arkadaşlarım aynı şekilde yapıyor. bana gelen müffettiş para toplamasınızda bu belgeleirn dosyasında olması şart dedi

Tepki Skoru
0
Canan Hocam teşekkürler.Bir şey daha sorayım o zaman bu her hangi bi bankaya benim başvuru yapıp mevduat hesabı açmamla oluyor demi okul başvuru yapmalı?Bide ben sene başından beri harcadım para onlar ne olucak? ;((...Bide bizimki köy okullu veliler taksit taksit her ay bana veriyolardı parayı ben alıp bankaya mı yatırcam?

Tepki Skoru
0
hocam bana müdür yardımcımız gelir gider defteri verdi ona yazıyorum. olması zorunluymuş. müfettişte soruyor zaten. parayıda siz alıp okulun anasınıfına ait hesabı varsa oraya değilse okulun hesabına anaokulu diye not düşürerek yatırıyorsunuz makbuzu alıp dosyalıyosunuz. paraları toplucada yatırabilirsiniz, elinize geçtikçe parça parçada yatırabilirsiniz. umarım yardımcı olmuşumdur.

Tepki Skoru
0
hocam bildiğim kadarıyla okul bir hesap açıyor diye biliyorum sizin müdürünüzünde yeni olması dezavantajınız:) siz anlatın o bilir herhalde

Tepki Skoru
0
çok teşekkürler arkadaşlar özellikle Canan hocam çok aydınlatıcı oldu gerçekten. :)

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Tepki Skoru
25
öğretmenin parasal konulara girmesi yasak. parasal konularda idareye topu atınız. eğerki okulunuzda aidat toplanacağı kararı alındı ise onu karar defteri yapıp belirtmeli ve paraları hesaba yatırmalısınız. harcandıkça da idareye bilgi vermelisiniz. ama benim okulum gibi köy okulunda iseniz ve aidat alınmıyor resmiyette para toplanmıyor görünüyorsa veliler karşısında zan altında kalmamanız için tüm harcamalarınızı fişleri ile bir defterde tutun derim.

aidat alınmıyor ise okulunuzda müfettişler geldiği zaman kesinlikle parasal konulara girmediğinizi ihtiyaç listesi oluşturduğunuzu ve velilerin herşeyi kendisinin aldığını söyleyiniz aklınızda bulunsun

Tepki Skoru
0
AAAaaaa...Evet Nihal hocam galiba aradığım cevap buydu çünkü siz velilerle aranızda halledin dedi okul yönetimi biz karışmıyoruz demiştiler.Gerçekten de karışmıyor.Süpersiniz :)

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle