Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Abbas Güçlü sordu MEB Kurmayları cevapladı...(lisans tamamlama ilgili son haber)

Tepki Skoru
0
SORU: 2 yıllık çocuk gelişimi mezunları günlerdir bizi mail bombardımanına tutuyor. Öğretmen olabilecek miyiz diyorlar. Bu konuda gelinen son nokta nedir?

CEVAP: İlgili genel müdürlüğümüz ile Anadolu Üniversitesi arasında protokol hazırlandı. 540 saatlik bir ders yükü alarak lisans tamamlama eğitiminden geçecekler daha sonra da atanmalarına olanak sağlanacak. Çünkü okul öncesinde çok fazla öğretmene ihtiyacımız var.

SORU: Peki bu süreç ne zaman başlayacak?
CEVAP: Sanıyorum yakında başlar. Detaylar konusunda yakında ilgili birimlerce açıklama yapılacaktır..

31.10.2010

http://www.abbasguclu.com.tr/egitim...hangi_branslara_oncelik_verilecek.html?page=8

Tepki Skoru
0
ama ne zaman ne zamn oyalamaktan başka işleri yok. bu seferolsun artık

Tepki Skoru
0
arkadaşlar hep böyle diyip umutlandırıyolar insanları artık hiçbirina itimadım kalmadı benim...

Tepki Skoru
0
umarım bu sefer olur biz sadece emeğimizin karşılığını istiyoruz.Maaş konusunuda geçtik yerimize kadrolu öğretmen gelir düşüncesi ve çocuklarımızı gözü yaşlı bırakma düşüncesi gerçekten kötü bir duygu.Okulumuzu tamamlayıp hak ettiğimiz yerde olmak istiyoruz ve artık yerimize sınıf öğretmenlerinin atanmasını istemiyoruz.Birbirimize destek olup bu iş sonuca ulaşasıya kadar sesimizi duyurmalıyız.4 yıldır ücretli olarak çalışıyorum ve artık kadrolu öğretmen olmak istiyorum.bu iş için emek hrcayan herkese çok teşekkürler

Tepki Skoru
0
yakın zamanda gerçekleşir:) hep verilen cevap bu kesin bişey yok bu nedir ya. cok büyük haksızlık. zaten olması gerek bişeyi hala uzatıyolar

Tepki Skoru
0
olacak ya da olmayacak kesin bşey söylesinler artk :emot84:

Tepki Skoru
0
ya zaten adamlar bızı resmen oyalıyolar ya evet olacak desınler yada olmayacak desınler umudumuz kalmadı ya:(

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle