Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

A.ö.f. mezunu bütlüler başvuru yapabiliyormu ???????ACİİİL

Tepki Skoru
0
arkadaşlar büte kalan ve mezun olanlar atama başvurusu yapabiliyorlarmı ????

Tepki Skoru
0
biri bunun kesin cevabını veremez mi?? bu durumda olup başvurusunu onaylatan var mı? hüsne mi ne vardı o diplomamı aldım diyordu onaylattı mı?

Tepki Skoru
0
arkadaşım diploma istlar başvuru yaparken ve diploma tarihin olması gerekiyo aynı zamanda ben başvuramıyosun diye biliyorum

Tepki Skoru
0
büte kalanlar basvuru yapamazlar yapsada mezun sayılmıyolarki nasıl olacak bu durum??
büte kalanlar basvuru yapamaz çünkü mezun degiller ve mezun olmalarına daha cok var hatta belki olamadılar o zaman ne yapacaklar??

Tepki Skoru
0
tamam hocam ama herkes farklı birşey söylüyor. artık sözler değil yazı konuşsun dimi:) burada birsürü arkadaş (büt mağduru) vardı artık göremiyorum en kesin bilgiyi onlar verebilir diye düşünüyorum.

Tepki Skoru
0
ben onaylatırken ordakı bayan özellıkle dıplama tarıhını ınceledı arkadaslar ....kı butten kalıpta gecenlerın dıplama tarıhınde bakıcaklardır bı turlu bellı olmadı bu durum yaaaaa

Tepki Skoru
0
Atanamiyorlar arkadasim diplomalari yok ellerinde merak etmeyin

Tepki Skoru
0
eeeeee atanamazsalar bu sıralamayı 2 ıle carpın ozaman

Tepki Skoru
0
daha uygulama sonucları acıklanmamıs ...acıköğretım herkese özel davranamaz tek dersten kalanlara dıplamalarını verelım dıgerlerınıde sonra verelım dıyemezler ....

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ismail hocanın bir arkadaşı diplamasını almış.arkadaşı tek ders magduruymuş.herkes bişey söylüyor.ismail hocam bu konuda bizi aydınlatabilir mi acaba.ben yanlış bilgi vermiş olmayayım.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar geçen yıl tek dersten kalıp bu sene geçenler diplomalarını alabilecekler dolayısıyla da başvuru yapabileceklr.ama büte kalanlar ve bu sene uygulaması olanlar başvuru yapamayacaklar çünkü onların daha uygulama notları verilmedi bile.

Tepki Skoru
0
4.​
Adayların mezuniyet tarihleri ile ekrana yansıtılan KPSS tarihleri karşılaştırılacaktır. Sınava girdiği tarihten sonra
mezun olmu
ş adaylarca, mezun olduğu yükseköğretim kurumundan alacağı “…… yılına ait KPSS’ye mezun olabilecek

durumda iken kat
ılmıştır”
ifadesi bulunan belgenin onay bürosuna teslim edilmesi gerekmektedir.

arkadaşlar peki bu klavuzun 13.sayfasında yer alan 4. madde ile ilgili ne düşünüyorusunuz?

benimö anladığım şu bu maddeye göre geçenyıl yani 28/06/2009 da sınava girdiğimiz zaman şimdi mezun olacak arkadaşlar daha mezun olmamıştı yani mezun durumda değillerdi.

ee diploma tarihi 2009 kpssden sonra olanların başvuruları kabul edilmeyecek diye düşünüyorum ve bu düşüncemi arkadaşlarıma anlatıp onları inandıramıyorum.....sizlerden yorum bekliyorum lütfennnnnnnnnnnnnnnnnn ..........

Tepki Skoru
0
valla öyle galiba zira mantar gibi türeyip balon gibi söndüler:d
aldik hocalarim aldik bircogumuz diplomalarimizzzii aldikk...:)))))))))))herkes tercih derdine dustu bende 4 gundur ilk kez giriyorum forma kimsenin balon gibi sondugu yok:))))

Tepki Skoru
0
valla öyle galiba zira mantar gibi türeyip balon gibi söndüler:D
bır cogumuz dıplomalamızı aldık ıcınız rahat olsun:))))))))))))haaa bu arada ınamazsanız Bolu borusunu arayın ve sunu sorun bute kalan thu ve uygulama dersını gecen sene veren ve but maduru okuloncesınde okuyan arkadasların dıplomaları geldı mııı?bakın gerceklerle yuzlesmek bu kadar kolay yanıııı :))))))))))) tel: 0374 217 00 21

Tepki Skoru
0
aldik hocalarim aldik bircogumuz diplomalarimizzzii aldikk...:)))))))))))herkes tercih derdine dustu bende 4 gundur ilk kez giriyorum forma kimsenin balon gibi sondugu yok:))))
tamam aldınızda bunasıl olacak bu bir çelişki değilmi ? başvurusunu onaylatan varmı? siz 2009 kpss de mezun durumda değilken sınava girmişsiniz...öyle değilmi ee burdaki ibareye göre atanamazsınız.yukarıda klavuzdan alıntıladığım kısma göre...

Tepki Skoru
0
tamam aldınızda bunasıl olacak bu bir çelişki değilmi ? başvurusunu onaylatan varmı? siz 2009 kpss de mezun durumda değilken sınava girmişsiniz...öyle değilmi ee burdaki ibareye göre atanamazsınız.yukarıda klavuzdan alıntıladığım kısma göre...
Allah allah 2009 da 4.sınıftaydık elbette mezun durumdayken sınava gırdık kım bılırdı kı tek dersten kalcagımızı gecen sene olmadı bu sene olacak aaay bu kadar daa dert etmeyın yaaaa atanan atanacak atanamayan kalacakkk arkadas az bır zaman kaldııı bunları dusunecegınıze oturun ders calıısın son 1 haftaaaa hayydıııı sılkelenınnnn artıkkkk!!! basvuru yapıyoruzzzzz dıplomalarımız da geldıııı hayırlısı demekten baska bır sey dıyemeyız bu saatten sonraaa

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle