Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

9 TEMMUZ'da ATANAN ARKADAŞLAR LÜTFEN BURADA TOPLANALIM HANGİ EVRAKLAR LAZIM???

Tepki Skoru
0
PaylaŞimda bulunan arkadaŞlara teŞekkÜr ederİm.
Herkes son kez kontrol etsİn ve hazirlansin dİye bu baŞliĞi aÇma gereĞİ duydum bana kararname gelmedİ elİne kararnamesİ ulaŞanlar yazabİlİrlerse sevİnİrİm.hayirli İftarlar:36_3_12:

Tepki Skoru
0
mrb.kararname gelmedı bana da önemlı degılmıs sadece bılgılendırmeymıs o.oraya gıderken götüreceğimiz evraklardan bıldıklerım:
1.elektronik başvuru formu
2.6 ay içinde çekilmş fotograf
3.istenecek belgeler arasında yazmıyor ama kpss sonuc belgesının aslı
4.yurtta kalacagım ıcın adlı sıcıl ve sağlık raporu aldım ama mıllı egıtımde bu ıkısı gerekmıyor.
başka varsa paylaşalım:))

Tepki Skoru
0
teşekkür ederim arkadaşım sağol :):36_3_12:başarılar dilerim.

ruy

Tepki Skoru
0
bende bu kpss sonuç belgesini ilk defa duydum. Şaşırdım çoğu atmıştır heralde . . .

Tepki Skoru
0
evet ben attım şimdi yenisini çıkartmam lazım ve ankara ösym ye gitmek gerekiyormuş.........

Tepki Skoru
0
arkadaşım sınav sonuç belgesi için kendi memleketinizde ki ösym ye gideceksiniz ordan çıktı alacaksınız ankaraya herkes nasıl gitsin.

Tepki Skoru
0
valla hocam ben çanakalede yaşıyorum ve ankaradan aps le yollattırdım...aslı diye belirttikleri için fotokobi yada bilgisayar çıktısı istemiyolar...ama yinede atandığın yeri ara belki bir güzellik yaparda istemezler...Van da görev yapıyorsan aslını istiyolar...

Tepki Skoru
0
bence herkes atandığı yeri arasın iyice karışıyor birinin istediler dediğine öteki hayır istemediler diyor en iyisi MEB'i aramak iyice öğrenip eksik getirmişsin demelerine fırsat vermemek gerek inş.oralarda stres olmayız herkesin işi kolayca olur kolay gelsin arkadaşlar hepinize yeni eğitim-öğretim yılında başarılar dilerim ALLAH yar ve yerdımcımız olsun.

Tepki Skoru
0
arkadaslar ben 200 puanımla atandım.belgem kayıptı ösym ye gittim. 3 lira ptt ye para yatırdım o şekilde aldım.ama artık ptt nin yanındaki bölümden verılmıyor.içeride sınav hizmetleri mudurlugu var orası verıyor.bilginiz olsun.benım aradıgım ıl mıllı egıtım mudurlugu kpss cıktısı kabul etmıyor.aslı olacak dıyor.

:::::::::buarada başka hangı belgeler lazım bu kadar mı arkadaslar??????

Tepki Skoru
0
ben saklamıştım arkadaşlar ya ama arkadaşım bilgisayardan fotokopisini aldı gitti yerden kabul ettiler kars-merkez kabule etti yani geçen sene bu sene ne olur bilmem inş.hiçbirinize zorluk çıkarmazlar halledi ama geç kalmayın ben haftaya salı gidiyorum inş.gittiğimiz yerlere ısınırız da daha verimli oluruz.

Tepki Skoru
0
arkadaslar ben 200 puanımla atandım.belgem kayıptı ösym ye gittim. 3 lira ptt ye para yatırdım o şekilde aldım.ama artık ptt nin yanındaki bölümden verılmıyor.içeride sınav hizmetleri mudurlugu var orası verıyor.bilginiz olsun.benım aradıgım ıl mıllı egıtım mudurlugu kpss cıktısı kabul etmıyor.aslı olacak dıyor.

:::::::::buarada başka hangı belgeler lazım bu kadar mı arkadaslar??????

teşekkür ederim arkadaşım
bu durumu yaşayan biri olarak essraa arkadaşımız yazmış ne yapılacağını arkadaşlar

Tepki Skoru
0
rica ederim:))) ptt ösym nin içinde var arkadaslar. form dolduruyorsunuz formu doldurup ptt ye gidiyorsunuz. onların verdıgı makbuz ıle de sına sonuc,giriş belgesi ya da her neyse alıyorsunuz.
saygılar...
huzurköyü biz sana tesekkur ederız.evraklar konusunda ıyı oldu bu başlık:)

Tepki Skoru
0
est.arkadaşım kpss sonuç belgesini biliyorum fakat acaba daha bir eksiğim var mı diye düşünürken en iyisi başlık açayım dedim.
Mal bildirimi diye bir şey duydum o nedir bilen var mı?

Tepki Skoru
0
huzurcum günaydın demek kpss sonuç belgesinin aslı gerekiyormuş ha bende de yoktu intenetten çıktı almıştım şimdi bende gidip alım ösym den :) teşekkürler canım yine iyi bir şey yaptın:)

Tepki Skoru
0
ben hemen atandığım urfa il.meb aradım ama kpss sonuç belgesine gerek olmadığını ,onun yerine elektronik başvuru formunu istiyoruz hocam dediler tabi diğerleride foto,dip, vb. evraklar bu sadece şanlı urfa için geçerli olabilir yanlış anlaşılmasın arkadaşlar kolay gelsin.

Tepki Skoru
0
Hayirli sabahlar reyhanim :)
bende arayacaĞim bİrazdan canim bakalim ne dİyecekler teŞekkÜr ederİm cankuŞum:)

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle