Bir kaç güne çıkar dogrusuonu hatırlamıyorum denemede Ege denizi olarak yazım yanlışı çözüdüğüm için hatırlıyorum özel isim olduğu için D büyük olmalı
bnde öle dedm ama nedense hiç emin değilim kendmdenceza-gölgelememiydi?
ben ankara türkiye sorusuna bütün parça ilşkisi dedim ama emn değilim.Ankara Türkiye sorusu vardı özelden özele akıl yürütme değilmiydi?
çocuğun odasını toplayıp sonra toplamaması pekiştirecin geç verilmesiydi
deneme yanılma sorusu vardı ben anahtarlar dedim.
Fatma ile Emine sorularının cevapları neydi?
Özürlü abisine bakıyor istediği liseye gidemiyor?
Eğitim çok zordu arkadaşlar dimi ya rehberlik kolay olurdu o da zor geldi bana
sosyogram vardı bide oturma şekli?
5 yaşındaki kızın çizdiği kraliçe arı vardı?
annesi hakaret eden çocuğun rehberlik öğrt özerklik le ilgili ne yapar ?[/QUOTE
sosyogram a m dedm, kraliçe arıya örgütleme dedim, annesi hakaret eden cocugada ben sana bişi öğretym ama sen annenle konş gibi bi ifade vardı onu yaptım
Kraliçe arıya canlandırma dedim ama emin değilim.Fatma ile Emine sorularının cevapları neydi?
Özürlü abisine bakıyor istediği liseye gidemiyor?
Eğitim çok zordu arkadaşlar dimi ya rehberlik kolay olurdu o da zor geldi bana
sosyogram vardı bide oturma şekli?
5 yaşındaki kızın çizdiği kraliçe arı vardı?
annesi hakaret eden çocuğun rehberlik öğrt özerklik le ilgili ne yapar ?
Evet soru kökünde gerçekleşmemesi olarak geçiyor o nedenle özelden özele demedim. Odaklanmada demedim . Şıkları hatırlamıyorum.Ankara sorusunda özelden özelel akıl yürütme çeldiriciydi. Çünkü soru kökünde hangisinin gelişmemesinin sonucudur? Eğer hangisinin sonucudur diye sorsaydı, özelden özelel akıl yürütme olurdu. Soru kökü olumsuz olduğu için odaklanma dedim. diğer şıklar nelerdi hatırlamıyorum.
Annesine hakarette sanırım velilerle toplantı yapması dogru olacak.sosyogram a m dedm, kraliçe arıya örgütleme dedim, annesi hakaret eden cocugada ben sana bişi öğretym ama sen annenle konş gibi bi ifade vardı onu yaptım