Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

9 Ocak 2011 İstanbul (anadolu yakası) Semineri

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Tepki Skoru
26
9 OCAK 2011 TARİHİNDE İSTANBUL'DA DÜZENLEDİĞİMİZ

SEMİNERİMİZE GÖSTERMİŞ OLDUĞUNUZ

YOĞUN İLGİDEN DOLAYI

"OKULÖNCESİFORUM EKİBİ" ADINA

SİZ DEĞERLİ KATILIMCILARIMIZA SONSUZ TEŞEKKÜRLER...

Değerli Hocalarımız :

PRF.DR. NERİMAN ARAL'A PRF.DR. FİGEN ERSOY
ÖĞR. GÖR. CENGİZ ÇELİK 'e
UZMAN NECLA AYDIN'a

sunumlarından dolayı sonsuz teşekkürler.
Selçuk Aydın Not :Tüm katılıcılarımıza hocalarımıza ve emeği geçen değerli forum yönetici arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.Yoğun ilgiden dolayı bazı aksaklıklar yaşanmış olabilir.Affınıza sağınarak bir sonraki seminerlerde görüşmek üzere..

Seminerde Emeği Geçen Değerli Forum Yöneticileri
SELÇUK AYDIN BÜLBÜL

İSMAİL MART
NİHAL EROĞLU
FİGEN DÖNMEZ
ESRA ŞEN
NESLİHAN KOÇ
ÖZLEM ÖNDER
GÖKÇE KARAMAN

Tepki Skoru
3
Tesekkürlerrrrrr,Güzel Bir Seminerdiiiii,Katılım Güzeldiiii,Herkesin Emeklerine Sağlıkkkk....

Tepki Skoru
0
süper bir atmosfer ve çok güzel bir seminerdi,tüm yönetim ekibine ve değerli öğretmenlerimize sonsuz teşekkürler =)))

Tepki Skoru
0
evet necla ve cengiz hoca sayesinde güzel bi seminer oldu..bide orff konusu bukadar aceleye gelmesydi keşke katılımcı sayısı az olup ara ve ikramlar bölümü daha kaliteli olsaydı grup başkanlarına verilmek üzere salona girişte ve belgelerin dağıtılışında okadar izdaham olmasaydı...

Tepki Skoru
3
evet necla ve cengiz hoca sayesinde güzel bi seminer oldu..bide orff konusu bukadar aceleye gelmesydi keşke katılımcı sayısı az olup ara ve ikramlar bölümü daha kaliteli olsaydı grup başkanlarına verilmek üzere salona girişte ve belgelerin dağıtılışında okadar izdaham olmasaydı...
Merhaba,eleştiri ve görüşleriniz için tesekkür ederiz.. İzdiham sebebi katılımcılarımızın anonsu dinlemeyip erkenden cıkmak istemelerinden kaynaklandıgını söyleyebilirim. Grupların salondan,bireysellerin dısardan verilecegi söylendiği halde,herkes heryerdeydi, sertifikaları masamızdan alıp,zarflardan cıkartarak dagıtıldıgını ve bu karışıklıkla bas etmek zorunda kaldıgımızı belirtmeliyim. İkramda da maalesef okul bize sıkıntı yasattı,kusurlarımız affola,bir daha ki seminere daha güzel buluşmalara insallah :))

Tepki Skoru
0
herşeye ragmen güzel bir seminerdi hiçbir zaman hiç birşey dört dörtlük olmaz fakat biz buna yaklaştık :)

Tepki Skoru
0
Merhaba,eleştiri ve görüşleriniz için tesekkür ederiz.. İzdiham sebebi katılımcılarımızın anonsu dinlemeyip erkenden cıkmak istemelerinden kaynaklandıgını söyleyebilirim. Grupların salondan,bireysellerin dısardan verilecegi söylendiği halde,herkes heryerdeydi, sertifikaları masamızdan alıp,zarflardan cıkartarak dagıtıldıgını ve bu karışıklıkla bas etmek zorunda kaldıgımızı belirtmeliyim. İkramda da maalesef okul bize sıkıntı yasattı,kusurlarımız affola,bir daha ki seminere daha güzel buluşmalara insallah :))

Tepki Skoru
0
merhaba ben avrupa yakasından katıldım keşke semineri daha merkezi bi yerde yapsaydınız dönerken bile çok sorun yaşadık otobüslerde tıkış pıkış birbirini ezen ezene ve çoğu kişi organizasyondan memnun kalmadı katılım belgelerini alırkan yiyecek almada kaynaklanan problem her ne kadar insanların görgüsüzlüğünden kaynaklansada daha güzel organize edilebilirdi açıkcası o izdihame girmeye tenezzül bile etmedim lütfen kültür koleji gibi kaliteli yerlerde yapın ve koltuk numarası verin cengiz hocayı daha önce dinlemiştim fakat nejla hocayı ilk defa dinledim ve hayran kaldım keşke asıl nejla hocanın semineri aceleye getirilmeseydi bir sonraki istanbul seminerinin daha kaliteli bir mekanda olmasını rica ediyorum orda yemek bizim için önemli değil gerçekten eğitim için geliyoruz oraya kültür kolejindeki seminerinizde hiç böyle bi sorunla karşılaşmamıştım çok memnun ayrıldım birdahaki seminerde nejla hocaya geniş bir zaman verilmesini istiyorum sırf onun için gelirim seminerlerinize çok eğlendim ve çok şeyler öğrendim ama ben sizi burda suçlamak için yazmadım bunları birdahaki düzenleyeceğiniz ist seminerlerinde sorun yaşamamak için yazıyorum herşey için teşekkür ederim birdahaki seminerde görüşmek dileğiyle hoşçakalın =))

Tepki Skoru
0
merhaba semıner cok guzeldı ozellıklede cengız hocanın kı harıkaydı ben rızeden gelmıstım ınsallah rızedekınede katılacagım

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
Kamile hanım eleştirileriniz için teşekkür ederim.
Aslında merkezi bir yer ama çok karışık onu bizde farkettik.İkram konusunda ise binlerce lira ödeyerek çok güzel geçmesini istedim lakin 5-6 kişinin görev alması gereken ikramda yetkililerden sadece 2 sinin olması 800 kişiye yetmedi.Aslında arkadaşlarımız sırayada geçmişti ama salon yetkileri her 2 uctan da alınabileceğini soyleyince biraz karısıklık oldu.ikram olayında o yuzden müdahil olamadık A dan Z ye tüm işi okul almıştı çünkü.Keşke biz yapsaydık bu bize iyi bir ders oldu.
Diğer husus ise arkadaşlarımızın ben bizzat gördüm 10 tane su böreği almış olması diğer taraftan hem tabagına hemde çantasına kurabiyeleri tıka basa dolduran katılımcılarımız.Çok hoş bir görüntü değildi.800 kişiye rahatlıkla yetecek ikram vardı ikram öncesi bizzat ben kendim çıktım gördüm.Sanırım 200 e yakın kişi ikramdan bu yuzden faydalanamadı.Bu konularda sanırım seminer başlamadan görgü kuralları ile ilgili bir açıklama yapmamız lazım.
Evet Kültür kolejindeki seminerimizde %99 hatasız geçmişti.Çünkü oradaki arkadaşlarımız son derece birbirine saygılı alçak gönüllü sıra kavramı olan birbirinin haklarına riayet eden arkadaşlarımızdı ve oradaki arkadaşlarımızın bir kısmı ile halen görüşmekteyiz.
Üstelik kültür kolejindeki masrafmızın 3 katı masraf yaptığımız halde bilhassa ikram konusunda ki bu sıkıntı bizimde canımızı sıktı.Diğer seminerimizde bu tür aksiliklerin çıkmaması için elimizden geleni yapacağız.

Bilmiyorum içerde miydiniz.Arkadaşlarımızın bahçeye çıkamaması-mikrofonun kapatılması-millet içerideyken ışıkların söndürülmesi bizden değil kurum yetkililerinin tarafından yapılan olaylardı.Bundan sonra kurum seçimlerinde de daha seçici olacağız.Kültür kolejinde bu sorunlarla karşılaşmadık başka sorunlarla karsılastık(başörtüsü gibi) ama çözdük.Kültür koleji yetkileleri ve çalışanları son derece nazik ve anlayışıydılar.

İlginiz için teşekkür eder diğer seminerlerimizde yine yorum yapmanızı rica ederim.

Tepki Skoru
0
Çok güzel bir seminer geçirdik sayenizde:) Okan Üniversitesi adına emeği geçen herkese çok teşekkür ederim..

Tepki Skoru
3
gÜZEL YORUMLARINIZ İÇİN TESEKKÜRLER,EKSİKLERİMİZİ GÖRDÜKÇE AZALTMAYA ÇALIŞIYORUZ ARKADASLAR...

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Tepki Skoru
26
ahhh unutamayacağım seminerlerden biri idi okuldan kaynaklanan aksaklıkları katılımcılarımız bizden kaynaklanmış zannede bilirler. en basiti bir kurum müdürünün ikram sırasında bahçede sigara içilmemesi konusunda uyarmasının dışında birini göreyim saçını başını yolarım gibi ifadeler kullanması, teknik elemanlarınını salonda bulundurmaması, ikramdaki kargaşayı önleyememesi , ve ben sahnede sertifika dağıtırken hemen mikrofonun kapatılıp ışıkların söndürülmesi hiç hoş bir durum değildi. o an neler hissettiğimi kimse bilemez sizlere okuldan kaynaklanan eksiklikleri hissetttirmemeye çalıştık elimizden geldiğince.

bu düzenlediğimiz tahminimce 76. seminer falan olması gerekiyor 75 seminerdir ikram konusunda ilk defa sıkıntı yaşadık şimdiye kadar ikramları kendimi dağıtırdık sıra ile ve hiç sıkıntı çıkmazdı ama koskoca okul 700 kişi ne ki biz 1200 kişilik ikram yaptık hiç sıkıntı çıkmaz emin olun dediler onların sözüne güvenip ikrama milyarlar harcandı ama sonucu sizler bizden iyi biliyorsunuz.

babamın ünv yıllarında anatomiden kaldığım zaman söylediği bir sözü var idi :) "BU DERSTEN İYİ BİR DERS ÇIKAR " diye bu bizim için ikramı şirkete yaptırmak ilk ve son oldu bundan sonra kendi işimizi kendimiz göreceğiz :) kurt gibi olacağız ensesi kalın çünkü ekip olarak oldukça çalışkanızdır daha öncesinde de 750 kişisilik kocaelide seminer yaptık ve bir kişi bile memnuniyetsiz olarak ayrılmadı .

bizlerle paylaştığını her yorum kendimizi her geçen gün biraz daha yenilememiz için bir fırsattır. yorumlar için tekrar teşekkürler .

Tepki Skoru
0
evet ınsallah orada gorusmek uzere hocam kaydımı yaptırdım bı aksılık olmazsa orada bulunacagım

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle