Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

76 ÜstÜ olan yok mu?

Tepki Skoru
0
ArkadaŞlar puani 76 nin ÜstÜnde olan yok mu. Benİm 76.173 sİvas yazmayi dÜŞÜnÜyorum gelİrmİ acaba

Tepki Skoru
0
ben zaten kadroludan bahsediyorum şuan sözleşmeliyim. kadrolu olmak için başvurdum. puanı 76 nın üstünde olan başka kimse yok mu? diyorum

Tepki Skoru
0
ArkadaŞlar puani 76 nin ÜstÜnde olan yok mu. Benİm 76.173 sİvas yazmayi dÜŞÜnÜyorum gelİrmİ acaba
kardeş senin puanın otuz puan eksik falan olmasın.İyice bir bak istersen.Gerçekçi olsa şayet 76 ile TC sınırları içerisinde 20 tercihine gerek yok istediğin yere nokta atışı yapardın.Kova ile küreğini alda git kumda oyna sen biraz.

Tepki Skoru
0
bu bir şaka olmalı.... başka sataşacak yer bulamıyorlar mı bu insanlar??? şurda 2 gün kalmış ve gerginliğimiz en üst seviyedeyken git işine ALLAH AŞKINAAA!!!

Tepki Skoru
0
Ya arkadaŞlar İnanmiyormusunuz 76.173 puanim var sÖzleŞmelİ olarak eŞİmİn yaninda gÖrev yapiyorum ondan ayrilmamak İÇİn yazmadim. Sİvasta gÖrev yapiyor bu atamada sİvasta boŞ yer var orayi yazacam. 14 aralikta 0.015 puanla atanamadim bu atamada İnŞallah gİderİm

Tepki Skoru
0
Ya arkadaŞlar İnanmiyormusunuz 76.173 puanim var sÖzleŞmelİ olarak eŞİmİn yaninda gÖrev yapiyorum ondan ayrilmamak İÇİn yazmadim. Sİvasta gÖrev yapiyor bu atamada sİvasta boŞ yer var orayi yazacam. 14 aralikta 0.015 puanla atanamadim bu atamada İnŞallah gİderİm
iyi güle güle

Tepki Skoru
0
niye bu kadar tpki veriyosunuz ki anlamadım. arkadaşlar ne sanıyosunuz bütün 70 üzeri herkes kadrolu gittide çalışıyom sanıyosunuz. bu sisteme güvenerek herkes aile durumunu da düşünerek bazı tercihlerini erteleyebildi yada bekledi.79 la sözleşmeli bekleyenler var. arkadaşımın durumuu da çok normal bende bu sefer hemen yerleşirsin.hayırlısı olsun herkes için...

Tepki Skoru
0
niye bu kadar tpki veriyosunuz ki anlamadım. arkadaşlar ne sanıyosunuz bütün 70 üzeri herkes kadrolu gittide çalışıyom sanıyosunuz. bu sisteme güvenerek herkes aile durumunu da düşünerek bazı tercihlerini erteleyebildi yada bekledi.79 la sözleşmeli bekleyenler var. arkadaşımın durumuu da çok normal bende bu sefer hemen yerleşirsin.hayırlısı olsun herkes için...
teşekkür ederim hocam keşke herkes sizin gibi anlayışlı olsa

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.