kardeş senin puanın otuz puan eksik falan olmasın.İyice bir bak istersen.Gerçekçi olsa şayet 76 ile TC sınırları içerisinde 20 tercihine gerek yok istediğin yere nokta atışı yapardın.Kova ile küreğini alda git kumda oyna sen biraz.ArkadaŞlar puani 76 nin ÜstÜnde olan yok mu. Benİm 76.173 sİvas yazmayi dÜŞÜnÜyorum gelİrmİ acaba
iyi güle güleYa arkadaŞlar İnanmiyormusunuz 76.173 puanim var sÖzleŞmelİ olarak eŞİmİn yaninda gÖrev yapiyorum ondan ayrilmamak İÇİn yazmadim. Sİvasta gÖrev yapiyor bu atamada sİvasta boŞ yer var orayi yazacam. 14 aralikta 0.015 puanla atanamadim bu atamada İnŞallah gİderİm
teşekkür ederim hocam keşke herkes sizin gibi anlayışlı olsaniye bu kadar tpki veriyosunuz ki anlamadım. arkadaşlar ne sanıyosunuz bütün 70 üzeri herkes kadrolu gittide çalışıyom sanıyosunuz. bu sisteme güvenerek herkes aile durumunu da düşünerek bazı tercihlerini erteleyebildi yada bekledi.79 la sözleşmeli bekleyenler var. arkadaşımın durumuu da çok normal bende bu sefer hemen yerleşirsin.hayırlısı olsun herkes için...