Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

7000 kişimi 17000 kişimi var

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bende puan sıralamama baktım malesef 38 puanla 16.468.sıradayım bizden 7bin kişi diye söyleniyor ama branş sıralamasında sonuncu sıradaki arkadaşımız 9.385 puanla 17.845.sırada ben anlayamadım lütfen aydınlatırmısınız şimdiden teşekkürler

Tepki Skoru
0
sözleşmeli öğretmenlerde sınava katıldığı için sıralamaya onlarda dahil oldular...

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bende puan sıralamama baktım malesef 38 puanla 16.468.sıradayım bizden 7bin kişi diye söyleniyor ama branş sıralamasında sonuncu sıradaki arkadaşımız 9.385 puanla 17.845.sırada ben anlayamadım lütfen aydınlatırmısınız şimdiden teşekkürler
arkadaşlar bunların arasında sözleşmeli olan ve sınava giren en az 8000kişi var.Ayrıca 3.sınıf olupta kendini denemek için girenler var.4.sınıfta büte kalnlar var.hadi onları saymıyorum .çünkü onlar eylül sözleşmeli atamasına yetişebilirler.ama 3.sınıflar ve sözleşmelileri çıkarırsak topu topu en fazla 8000 kişi kalıyoruz.

Tepki Skoru
0
Çok Çok Önemlİ lÜtfen okuyun
mailto:bilgiedinme@meb.gov.tr
http://www.basbakanlik.gov.tr/Forms/...tionEntry.aspx
http://www.akim.akparti.org.tr:8080/...svuruGiris.jsp
mailto:personel@meb.gov.tr
mtemel@meb.gov.tr.
cdemirtas@meb.gov.tr
salihcelik@meb.gov.tr
recepisik@meb.gov.tr
asarslan@meb.gov.tr
rkaya@meb.gov.tr
Sadettin SABAZ OKULÖNCESİ EĞİTİM GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE BAĞLI MÜSTEŞAR.
ssabaz@meb.gov.tr
mub@meb.gov.tr BUDA MÜSTEŞARLIK BÜROSUNUN.
BUYRUN ARKADŞLAR.
ARKADAŞLAR BU ADRESLERE YOĞUNLAŞIN ÇOK DAĞILDIK BU ŞEKİLDE DAĞILIRSAK BİRLK SAĞLANMAZ HERKES AYRI YERLERE MAİL ATMASIN
AYRICA eğitim sen ve e devlet yazın orayada mail atın
ARKADAŞLAR DESTEK VERİN GEÇEN YILKİ EK ALIM İSTİYORUZ...10 BİN MAİL ATALIM DESTEK

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle