Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

7 çok geç projesi..(AÇEV)

Tepki Skoru
0
dosya olarak ekleyemediğim için üzgünümm..

televizyonda gördüğüm AÇEV 7 Çok Geç Projesi reklamları ilgimi çekti.sitesine girip bakayım dedim bi.çalışmaar çok güzell...buradaki çizgi film çok hoşuma gitti.izlemenizi istedimm...

http://www.7cokgec.org/etkinlikler.php

umarım doğru yerde açmışımdır konuyu..
sevgiyle kalınn..mutluu kalınn..

Tepki Skoru
0
buda televizyonda yer alan AÇEV 7 Çok Geç Projesinin reklam filmlerii..çokk beğendimm benn..izlemeyenler içinn..

http://www.7cokgec.org/7cokgec_reklam_kampanyasi.php

Tepki Skoru
1
Çok teşekkürler.Çok güzel hazırlanmış...
...Evet 7 ÇOK GEÇÇ...

Tepki Skoru
0
Hep beraber okul öncesi eğitiminin önemini anlatmalı ve çocuklarımızı eğitime katmalıyız, yoksa 7 çoook geç.:) Paylaşım için teşekkürler:)

Tepki Skoru
0
kimsenin ilgisini çekmemiş konu anlaşılann...oysa herkes heryerde 7 çok geç diyor amaaa...

ilgilenenlere teşekkür ediyorumm..

Tepki Skoru
0
Daha önce AÇEV'DE 2 yıl çalışan bir öğretmen olarak ailemi sonuna kadar destekliyorum..Herzaman söylüyorum öğretmenlik yani bizim işimiz gönül işi ve ancak birbirimize kolkanat verirsek büyür çoğalır ve bir çift gözün daha içine umut doldurabiliriz.UNUTMAYIN HEPİMİZ TEK KANATLI BİRER KUŞUZ ANCAK BİRBİRİMİZE TUTUNURSAK UÇABİLİRİZ..

MİNİCİK YÜREKLERİN UMUTLA DOLMASI İÇİN...7 ÇOOOOOOOK AMA ÇOOOOK GEÇÇÇ...

Bu arada bu güzel duyarlılığndan ötürü TİKUCUĞUMU kutluyorum...O UÇMAYA VE UÇURMAYA ÇOKTAN HAZIR GÖZÜKÜYOR..KANATLARINDAN BELLİ...
BİZLER İYİKİ VARIZ ARKADAŞLAR...UMUT KAYNAKLARI CANIM ARKADAŞLARIM...İYİKİ VARSINIZ...

Tepki Skoru
0
Selam, bizler her veli toplantısın da o. ö. önemini bıkmaddan usanmadan anlatabiliriz, hazırladığımız broşür, makale ve duyurularlada bir parça olsun üzerimize düşen görevi yerine getirebiliriz.Böylelikle ses getirebilecektir.6 yaşında olumsuz davranışları kazanmış bir çocuğa bile tek başınıza bir öğretmen olarak zaman zaman yetemiyebiliyoruz.Önce aile eğitimi sonra çocuk eğitimi diye düşünüyorum.....

Tepki Skoru
0
Erkadaşlar hepinize yürekten katılıyorum ver destekliyorum.Bizlere çok görev düşüyor bu konuda halkımız maalesef reklamlara bakmak yerine diziden diziye zap yapıyor.reklamlar çok güzel hazırlanmış.Ama yerine ulaştığını çok zannetmiyorum:( Bu paylaşımın için ayrıca teşekkür ediyorum Nesiye'cğm.Bizler dediğim gibi elimizden gelen herşeyi yapmalıyız bu konuda.Geçen yıl açeve giden birkaç tane velim vardı bu yıl arttı ve inanıyorumki her geçen yıl ve gün artıcaktır.Veli ile iletişim çok önemli bence bu konuda üzerimize düşeni yaparsak bu oran gittikçe artacaktır.Bu konuda duyarlılık gösteren herkese çok ama çok teşekkür ediyorum.:)

Tepki Skoru
0
GÜZEL DÜŞÜNCELERİNİZE KATILMAMAK ELDE DEĞİL.. GERÇEKTEN 7 ÇOK AMA ÇOOOOK GEEEEEEÇÇÇÇÇÇÇÇ!

Peygamber efendimize bir adam 2 yaşındaki çocuğunu götürüp, "bu çocuğumu nasıl eğiteyim" diye sormuş. Peygamber efendimiz ise, "bu zamana kadar neden bekledin, Çok geç kaldın" demiş.
ASLINDA 2 BİLE ÇOK ÇOK GEÇ!..........

Tepki Skoru
0
7 çok geç olduğu yıllardır biliniyordu ama yeni yeni dile getirildi. Ve evet 7 ÇOK GEÇ....
:thumbsup::thumbsup::thumbsup:

Tepki Skoru
0
kesinlikle arkadaşLAra katılıyorum... 7 ÇOK DEMEK İÇİN BİLE GEÇ ASLINDA....açevin bu yılki çalışmaları bize kadar geldi...okula 4 aylık süt gelmişti...tekrar gönderdiler.... hiç süt içmeyen çocuklar süt içmeye başladı...gerçekten açev birşeyler elde etmeye çalışıyor...ilçedeki tüm okullara verildi... aslında aile eğitimi içinde seminerlere başlansa çok güzel olur... ilerde görürüz inş..

SİZLERE SÜT GELDİ Mİ? :):)
zirveye birlikte ulaşmak dileğiyle.......

Tepki Skoru
0
denisse hocam ürdün kraliçesinin orda olmasının tercih edilmesi bence kampanyanın biraz daha ses getirmesi en azından gazeteciler ordaydı yani birkaç kişini aklında kaldı kötü reklam ama maalesef ses getirmesi açısından bu yapıldı bence...
bizim okulda bilişim sistemleri ile konferns vardı ona da milli eğitim bakanını çağırdılar ne alaka şimdi dedik ama bu konferans gazetelerde yer etti...reklamın iyisi kötüsü olmuyor... :)

bu siteyi ben dün inceledim çok hoş bir iste olmuş çocukların gelişim özellikleri ve eğitimcileri ailelerin neler yapabileceği var..ayrıca boğaziçi üni nin hocalarının hazırladığı kitaplarda var...

teşekkürler hocalarım bu değerli bilgiler ve adres için :)

Tepki Skoru
0
7 çok geç kampanyasını çizgi film haline getirilmesinde emeği geçen ilköğretim öğrencilerinin emeğine sağlık çok güzel bir çalışma olmuş

sadece konuşarak bunun farkında olmamız yeterli dğeil o yüzden bir an önce en yamın çevremizden başlayarak okulöncesi yılların önemini ve telafisi mümkün olmayan değerlerin kazanılması için çalışmalıyız bizler öğretmen olacaksak böyle bir uygulamanın en başında görev almalıyız zaten

çok teşekkürler bir kez daha 7'NİN ÇOOK GEÇ OLDUĞUNU hatırlattığın için arkadaşım:) :) :)

Tepki Skoru
0
bende 7 nin çook geç olduğunu düşünenlerden ve bilgilerimi aktaranlardanım
ayrıca 7 çok geç çizgi filmi için teşekkürler gerçekten dok güzel hazırlanmışş

Tepki Skoru
1
açev bu konuda çok ciddi ve planlı çalışıyor.. tebrik etmek ve desteklemek gerekiyor..

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle