Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

7 Bölgemiz ile Türkiye Videosu

Tepki Skoru
3
İpek Böceği Çocuk Yuvasına ve Öğretmenlerine Teşekkürler...

Tepki Skoru
0
Çoooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkk müthişşşşşşşşşşşşşş :congratulationscut4 :36_7_8:

Tepki Skoru
3
Kesinlikle öyle öğretmenim, İpek Böceği Çocuk Yuvasına tekrar tesekkürler....

Tepki Skoru
3
hazırlayan eğitimcilerime tesekkürler begenmenize sevindim..

Tepki Skoru
0
aynı göstereyi bizde kocaeli kartepe mavi boncuk anaokulu olarak geçtiğimiz yıl 23 nisan da kelebekler sınıfı olarak yapmıştık.büyük beğeni almıştık milli eğitim sitesinde falan yayınlanmıştık.çok güzel ve gurur vericiydi ama şekillerle uğraşmak çok zaman almıştı :) sizide tebrik ederim.

Tepki Skoru
3
çok begenerek izlediğim gösterilerden biridir,emeklerine sağlık hazırlayan arkadaslarımızın...

Tepki Skoru
0
Teşekkür ederimm Esracığımm;
Benim için de fikir oldu....
Çoooooooookkkkk Teşekkürlerrrr.... :))

Tepki Skoru
0
ben de bu gösteriyi yaptıracağım ama kostümü ayarlamakta çok sıkıntı yaşıyorum yaptıran hocalarım fikir verirlerse sevinirim...

Tepki Skoru
0
Hocam ben de bunu yaptırcam inş... çalışmalara başladık. bütçesi az sınıflar için zor bir gösteri evet... biz de zorlandık ama şöyle yapıyoruz... kız öğrencilere satenden şalvar diktirdik. Bunu dikiş bilen bir velinize de yaptırabilirsiniz. Şalvarların üzerine bazılarında bölgeye göre fırfırlı etek. yada bu senenin modası :) çizgili şallar var ya bolca onlardan aldım. peştemal gibi beline dolayıp etek havası verebilirisiniz. iki şalı omuzdan atıp uzun elbise yada yelek havası verip belden de kuşakla bağlayabilirsiniz. erkeklere de farklı renklerde kumaş pantolon beyaz gömlek şapkaları kartondan yapabilirsiniz. alternatif bulmaya çalışıyorum... bakalım nasıl olacak :)

Tepki Skoru
0
hocam fikirler çok güzel :) çok teşekkürler ben erkeklere efe kıyafeti hariç ayarlayamadım :( kızların hepsine bindallı giydiriyorum elimdeki en uygun imkan bu şu anda.. erkeklere de rengi farklı şalvarlarla ceketler düşünüyorum ama nasıl olur bilemiyorum. Tabi şu da var hocam 21 tane çocuğu sahnede nasıl koordine edeceğiz o da ayrı bir zorluğu ama bu muhteşem gösteri için her sıkıntıya değer :)

Tepki Skoru
0
Hocam zaten bölge bölge çıkıyorlar; benim 19 tane çocuğum var. hepsine daire hazırladım duracaklara yerlere yapıştırdım. dairelerin içine de farklı renklerde daireler çizdim. herkes kendi rengini çizip ona göre gösterisini yapacak siz de isterseniz böyle yaparsınız; isterseniz hayvan resimleri bitki resimleri çeşitli resimleri kesip dairelerin içine yapıştırabilirsiniz. Gösteri düzenini daha rahat sağlamış olursunuz... İyi çalışmalar...

Tepki Skoru
0
Rica ederim hocam... Sizin de fikirleriniz varsa beklerim... Aynı gösteriyi ben de yaptıracağım ;) İşbirliği yapalım :36_7_8:

Tepki Skoru
3
iKİ ÖĞRETMENİMEDE BASARILAR O ZAMAN EMİNİM GÜZEL BİR OYUN CIKACAKTIR,FİKİRLER KULAGA HOŞ GELİYOR... KALABALIK OLMASI ZOR OLMAZ BENCE ZATEN BÖLGE BÖLGE CIKMIŞLAR VİDEODA DA... sİZİN VİDEOLARINIZIDA İZLERİZ İNSALLAH... NOT:İPEKBÖCEĞİKREŞİN VİDEOSUDUR... TEKRAR TESEKKÜRLER HOCALARIMA BU GÜZEL VİDEO İÇİİN...

Tepki Skoru
0
iKİ ÖĞRETMENİMEDE BASARILAR O ZAMAN EMİNİM GÜZEL BİR OYUN CIKACAKTIR,FİKİRLER KULAGA HOŞ GELİYOR... KALABALIK OLMASI ZOR OLMAZ BENCE ZATEN BÖLGE BÖLGE CIKMIŞLAR VİDEODA DA... sİZİN VİDEOLARINIZIDA İZLERİZ İNSALLAH... NOT:İPEKBÖCEĞİKREŞİN VİDEOSUDUR... TEKRAR TESEKKÜRLER HOCALARIMA BU GÜZEL VİDEO İÇİİN...
she_rin hocamla fikirsel dayanışma yapıyoruz :) inş. güzel şeyler çıkacak bakalım... Ya nasip ! :)
İpek böceği kreşi ne de sana da çooookkk teşekkürler :)

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle