Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

6 yaşta yeni göreve başladım bana yardım edebilecek olan var mı

Tepki Skoru
0
6yaşta yeni göreve başladım bana yardım edebilecek olan var mı..?varsa özelden mesaj atarsa çok sevinirim..

Tepki Skoru
3
tam olarak hangi konuda yardım istediniz hocam?bu arada hayırlı olsun :)

Tepki Skoru
4
evet hocam tubacan hocama katılıyorum hangi konuda yardım istiyorsunuz buradan yazarsanız daha çok yardım edileceğine eminim;) bu arada hayırlı olsun göreviniz...

Tepki Skoru
0
arkdaslar merhaba.. konunuzla alakasiz ama aktif gorundugu icin burdan yaizyorumm ben yeni goreve basladim ve aci yayinlarinin gunluk planlarina ihtiyacim var arastirdim ama cikmadi :( bildiniz bi link falan varsa atarmisniz lutfen :(

Tepki Skoru
0
mesela bir sayı,kavram ya da şekil öğreticeksiniz nasıl bir yöntem izliyorsunuz onu sorucaktım hocalarım..?ilginiz için tşkler..

Tepki Skoru
3
seda hocam,eğer anasınıfı yeni açılmamışsa (ki büyük bir ihtimalle öyledir) sizden önce görev yapan öğretmen eminim günlük planlarını ve gözlem notlarını,vs...bırakmıştır.günlük planlardan sınıfın hangi düzeyde olduklarını,hangi rakamları,şekilleri.... öğrendiklerini saptayın önce.planların altındaki değerlendirme kısmında yazılanlar size çok yardımcı olacaktır.sonrası da zaten yaşayarak,tecrübe edeceğiniz şeyler....kolay gelsin

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle