Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

58 le Van Gelir mi

Tepki Skoru
0
arkadaşlar 58 ile van ilçe köyleri yaptım lütfen biri bana gelir desin kafayı yicem yaaaa

Tepki Skoru
0
arkadaşlar 58 ile van ilçe köyleri yaptım lütfen biri bana gelir desin kafayı yicem yaaaa
hocam zor gelir sankı dıyeyım.. bende 63 puanla 4-5 tane van yazdım.. Zor gelir diyorum..
ama puanlar 60 ın altında olursa size Van Başkale ilçesinin köyleri benzeri yerler gelebilir.. (tahmin)

~~~

Tepki Skoru
0
hayırlısı olsun hocam, gelir inşallah..

Tepki Skoru
0
bence bu sürprizli bir atama olacak.sıralama yok 13 bin sözleşmeli alım var yüksek puanlı sözleşmeliler kendi okullarını tercih edecekler doğularda açık çok olacak yine bu yüzden merkez gelebilir diyorum 58 puana, ayrıca bu işler hiç belli olmuyor.serkan hocam siz 63 puanla van yazdınız ama bana kalırsa vana kalmadan önceki tercihlerinize atanırsınız diyorum.bugün böyle hissediyorum arkadaşlar:) bende yaptım tercihimi 59.9 la doğu merkez ve gelişmiş ilçelerini birde 26 açık ben 26 dan bile ümitliyim batının bir köyüde tercih edilmeyip 26 ya kalabilir.ah ne kadar pozitifim keşke benim dediğim gibi olsa :)

Tepki Skoru
0
geeliiirrrrrrrrr bence 55 e kadar duscek.merak etmeyın.umutlu olun.olmazssada uzulmeyelım.herseyın hayırlısı.benımde 63.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben erzurumda sözleşmeli olarak çalışıyorum. aralık sözleşmeli atamasında erzurum 52 53 le kapattı bence bu kadrolu atamada 55e kadar düşebilir. dediğiniz gibi puanı yüksek sözleşmeliler okullarından memnunsa kendi okullarını isterler. benım puanımda 69 biraz daha batıya yaklaşmayı ümit ediyorum hakkımızda hayırlısı artık

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle