biz de taban puanı geçtik ve nereleri tercih ettiğimizi yazabiliriz!ben puanı nereler düşük olabilir tahmini ile , kontenjanı fazla olan yerleri yazdım. bu atamada olmaz da kasım da olur, ama tercih yapmak zorunda olduğumuz için yaptım. selamlar!
aaa neslihan seni burdada buldum arkadaşım inş. hepimizin istediği gibi olurArkadaşlar benim puanım 60 ben tamammen güneydoğuyu yazdım kimsenin gitmek istemeyeceği yerleri yazmaya çalıştım 21ide seçtim.inşallah olur diyelim ama bizim biraz zor gibi şimdi belki kasım veya şubatta. gerçi hiç belli olmaz yüksek puan alıp 21i seçmeyen çok insan olacak belki şans bizede güler ne dersiniz?
Ne !!! 40 puanla atanandamı olmuştu. Bunu ilk kez öğreniyorum. Heeeey gidi hey o zamanlar ne zamanlarmış keşke bizede denk gelseydi, şimdi bunlar bir hayal. Merak ettim hangi yılda olmuştu bu alımlar.bakanın dediğin gibi bir ara atama yapılırsa kasım şubat ve mart atamalarında 50 nin altına bile inebilir puan. bir zamanlar okulöncesi 40 puanlarla alım yaptı.bunu unutmayalım. belki bilmeyenlerde vardır.hepiniz için hayırlı olmasını dilerim