Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

55 ve 60 arasi puan alan arkadaŞlar sİz ne yaptiniz?

Tepki Skoru
0
biz de taban puanı geçtik ve nereleri tercih ettiğimizi yazabiliriz!ben puanı nereler düşük olabilir tahmini ile , kontenjanı fazla olan yerleri yazdım. bu atamada olmaz da kasım da olur, ama tercih yapmak zorunda olduğumuz için yaptım. selamlar!

Tepki Skoru
0
bende 58 puanla bitlis ve kilis in köylerini yazdım pek yazan olmadığını düşünüyorum atama forumlarında hiç rastlamadım atanabilirim inşallah gerçi eşim dua ediyor inşallah olmaz diye hayırlısı artık

Tepki Skoru
0
ya kasımda yada şubatta atanırmıyız sizce

Tepki Skoru
0
Ücretliyle dolduramazsa alacak yada kilit vuracak bu senede böyle geçsin bakalım...

Tepki Skoru
0
BENCE DE KASIM YA DA ŞUBATTA atanırız. inşallah. benim puanım da 58.260

Tepki Skoru
0
eşim 54 aldı kasım da atanır diyordsum ama size bakıyorum biraz zor diyorum artık.. anlaşılan biz bu treni kaçıracağız galiba ne dersiniz..[

Tepki Skoru
0
arkadaşlar "" tercihleri yazalım heyecan dorukta "" diye bi başlık açtım, paylaşalım tercihlerimizi 2 gün kala fikir edinmiş oluruz en azından.. teşekkürler..

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar benim puanım 60 ben tamammen güneydoğuyu yazdım kimsenin gitmek istemeyeceği yerleri yazmaya çalıştım 21ide seçtim.inşallah olur diyelim ama bizim biraz zor gibi şimdi belki kasım veya şubatta. gerçi hiç belli olmaz yüksek puan alıp 21i seçmeyen çok insan olacak belki şans bizede güler ne dersiniz?

Tepki Skoru
0
olur şöyle olur açık 17000 2 yıllık mezunu 5000 kişi 54 altında olup ümidi olmayan 5000 kişi ücretliye başvurursa geriye 7000 kaldı. Bu 7000 atanmak istiyorsa ücretli öğretmenlik yapmayacak.Bakan zaten sözleşmeli istediğini yazdı yani atanmış olanı bi daha almıyacak demek bu. bu atama 65-66 gibi kalır kalan 7000 de kasım yada daha önce alınırsa puan 54 iner...

Tepki Skoru
0
bakanın dediğin gibi bir ara atama yapılırsa kasım şubat ve mart atamalarında 50 nin altına bile inebilir puan. bir zamanlar okulöncesi 40 puanlarla alım yaptı.bunu unutmayalım. belki bilmeyenlerde vardır.hepiniz için hayırlı olmasını dilerim

Tepki Skoru
0
evet inşallah arkadaşlar eğer 17bin kadronun 10binini bile verseler puanlar 50nin altına düşer.inşallah verecekler ben buna inanıyorum

Tepki Skoru
0
arkadaşlar üzgünüm ama ben şuan 67 ile atanabileceğimi sanmıyorum.bu atama 68-66 arasında kaabilir.sizin şansınızda nasıl olabilir ücretliye başvurmazsanız tabi kimse o zaman 55 ler de atanabilir.ücretliye hayır sabredin sonra hepimiz atanırız.hayırlısıyla inşallah

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar benim puanım 60 ben tamammen güneydoğuyu yazdım kimsenin gitmek istemeyeceği yerleri yazmaya çalıştım 21ide seçtim.inşallah olur diyelim ama bizim biraz zor gibi şimdi belki kasım veya şubatta. gerçi hiç belli olmaz yüksek puan alıp 21i seçmeyen çok insan olacak belki şans bizede güler ne dersiniz?
aaa neslihan seni burdada buldum arkadaşım :)inş. hepimizin istediği gibi olur

Tepki Skoru
0
yine üzretli alım yine usta öğretici arkadaşlar bizim önümüz bu sebeplerle kapanır hiç umutlanmayalım :(
herkes bize cephe almış durumda zaten, diğer branşlar sürekli bizim alımın fazla olmasıyla ilgili şikayette bulunuyor. Böyle giderse alım 5 binle kalır son atamalar olmaz gibi geliyor.
çok mu karamsarım bilmiyorum ama son haberler çok canımı sıktı benim

Tepki Skoru
0
doğru söylüyorsunuz. 17 bin ustaöğreticiye danıştayın izin vermemesi bizim işimize gelir diye düşünüyorum. bir çok kişi isyanlarda ama bilmem ben mi yanlış düşünüyorum. sonuçta ustaöğreticiye hayır denilince maliyeyeden 17 bin kadro istendi. kasımda sanırım ki 50 ye düşer baraj şubattada 40 olur diye tahmin ediyorum. hepimiz için hayırlısı olsun çabalarımızın sonucunu inşallah alırız. birde eğer puanım yettiği halde kasımda atama isyemezsem şubatta istesem bir sorun olmaz değilmi? bilen birileri varsa lütfen beni aydınlatsın..

Tepki Skoru
0
bakanın dediğin gibi bir ara atama yapılırsa kasım şubat ve mart atamalarında 50 nin altına bile inebilir puan. bir zamanlar okulöncesi 40 puanlarla alım yaptı.bunu unutmayalım. belki bilmeyenlerde vardır.hepiniz için hayırlı olmasını dilerim
Ne !!! 40 puanla atanandamı olmuştu. Bunu ilk kez öğreniyorum. Heeeey gidi hey o zamanlar ne zamanlarmış keşke bizede denk gelseydi, şimdi bunlar bir hayal. Merak ettim hangi yılda olmuştu bu alımlar.

Tepki Skoru
0
slm arkadaslar basvuru sayfasında Diploma bilgilerim ile ekrandaki mezuniyet bilgileri örtüşmemektedir diye yazı cıkıyo r.. bu nee?? atamada sorun olurmu??? yardım lütfen!

Tepki Skoru
0
ARKADAŞLAR SABREDECEĞİZ, ve bize de sıra gelecek. İNŞALLAH! ŞİMDİ EKSİKLERİMİZİ TAMAMLAYALIM. DEĞİL Mİ?şarkı, oyun, gibi.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle