Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

5,5 Haftalik Hamileyim!!!...

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar dün 5.5haftalık hamile olduğumu öğrendim.eşim ve ben hala şoktayız.bekledeiğimiz bişeydi ama başımıza gelince işler değişyor.tüm bildiklerim gitti aklımdan.daha düne kadar çevremdeki hamile arkadaşlara ben her türlü şeyi anlatırken ne yapacağımı şaşırdım...dünden beri internette gebelik için en uygun yemek listesi arıyorum ama yok!daha tam olarak doktor bile bulamadık..ne yiyim,ne yapim derken aşırı halsiz olduğumu fakettim..hı birde alt diş etlerim şişti sızlıyo..bu nasıl bişey nasıl bir doğadır?yaradan nasıl bir uyum vermiş insana anlamak çok zor..içinde seninle büyüyen bir canlının olması...eminim bu durumları yaşamış arkadaşlarım vardır forumda..ayrıca forumun eski hali daha güzel cvıl cıvıldısanki zaten şifre değişmişti günlerdir girebilmek için çok uğraştım neyse oldu sonunda.benimle aynı duyguları yaşayan yada yaşamış olup da deneyimlerinden faydalanabileceğim arkadaşlarımla görüşmek ümidiyle..

Tepki Skoru
0
canım benim Allah sağlık sıhhat içinde bebeğinizi büyütüp dünyaya getirmeyi nasip etsin..hayırlısı olsun:)

Tepki Skoru
0
çok sevindim adına benimde 1,5 yaşında kızım var dünyanın en güzel duygusu bence annelik allah yardımcın olsun ben bol bol meyva yemiştim 3,5 kilo doğdu sağlıklı olsun yeter şimdi 9,5 kilo çok hareketli yesede inkar ediyor napıyım canı sağolsun

Tepki Skoru
0
arkadaşım tebrikler senin adına çok sevindim...darısı başıma :)

Tepki Skoru
0
arkadaşlar çoook teşekkürler...inşallah nuray'cım.inanılmazı çok güç bir durum benim için.yıllardır liseden beri çocuk gelişiminin içindeyim ama sanki hiç bişey bilmiyomuşum gibiyim.inş.zamanla bu telaşımı atlatırım.tekrar teşekkürler ilginiz için..

Tepki Skoru
1
şimdiden Hayirli Olsun, Duygularini çok Iyi Anliyorum, Benzer şeyler Hissetmiştim. Folik Asit Almalisin, Doktorun Mutlaka Verir. Ayrica Brokolide Bol Bulunur. Bol Bol Sebze Ve Meyve Ye. Hurma Ye. Doğumu Kolaylaştirici Etkisi Var. Tabiki Yürüyüş En önemlisi..
Sana Ve Minik Bebişine Sevgiler.

Tepki Skoru
0
çok teşekkürler arkadaşlar hurmayı hiç duymamıştım ama çok severim artık günde 10-20yerim:)) 2kutu folik asit bitirdim bi tane daha bitiricem yeterliymiş.tekrar teşekkür ederim hepinizi.allahım herkese nasip etsin inşallah böyle bi duyguyu....

Tepki Skoru
0
teşekkür ederim damla.ama malesef süt ve yumurta özürlüyüm.napıcam bilmem.artık bişekilde telafi etmem lazım.egzersizden yana pek şikayetim yok.allah bana ve benim durumumda olanlara yardımcı olur inş...

Tepki Skoru
0
hayırlı olsun nessli.. ne mutlu sana ve eşine.. umarım hayırlısıyla dünyaya gelir ve sağlıklı bir bebeğiniz olur.. kendine çok dikkat et olur mu?.. :)

Tepki Skoru
0
filizcim çok saol teşekkürler canım dikkat etmeye çalışıyorum ama ne kadar ki,,unutuyorum hamile olduğumu... gülüm 1983sanada hayırlı uğurlu olsun inş.evet dediğin gibi darısı tüüüm isteyenlere inş.sende kendine dikkat et.

Tepki Skoru
1
Sağlıklı bir bebek dünyaya getirmeniz dileğiyle.Kendinize ve bebişinize dikkat edin:)
Egzersizlerinizi mutlaka yapın ve bol bol meyve,sebze yiyin:)
Bebiş iyi büyüsün.:)
Tebrik ederim:)

Tepki Skoru
0
pretty teşekkür ederim<kendi adıma>henüz karnım hiç yok biran önce büyüsün istiyorum galiba...süper bişey bu inanılmaz bir doğa gücü..allah herkese nasip etsin inş...

Tepki Skoru
0
Bende 3 Haftalik Hamile Olduğumu öğrendim ,eşim Ve Ben Henüz O Ana Kadar Düşünmüyorduk öğrenince Kisa Bir şok Geçirdik Fakat O Mutluluğu Da Anlatamam öğrendiğim Andan Itibaren Kendimi Iki Kişi Olarak Düşünmeye Yiyip Içtiklerime Dikkat Etmeye Başladim Her An Her Vakit Aklimda O Var Allah Nice çocuk ümit Edenlerede Nasip Etsin
:)) hayırlısı olsun canım:)))

Tepki Skoru
0
--------------------------------------------------------------------------------

arkadaşlar çok güzel bi haberi bizlerle paylaştınız teşekkürler.inş allah dünyaya geldiği günleride gösterir ikinizede.şimdiiden allah analı babalı büyütsün diyorum.allah yardımcınız olsun:))bu güzel duyguyu doyasıya yaşamanız dileğiyle:))

--------------------------------------------------------------------------------

Tebrikler..Hayırlısıyla dünyaya gelir inşallah..Allah analı babalıbüyütsün..Eminim çok güzel bir duygudur..Daha yaşamadım bilmiyorum ama Allah herkese nasip etsin..Bu güzel duyguyu bizlerle paylaştığınız içinteşekkürler..Kendinizeçok dikkat edin..Bebişiniz doğduğu günün sevincinide hepbirlikte yaşarız inşallah..:

arkadaşlar çooook teşekkürler!!tekrar söylüyorum allah herkese nasip etsin bu duyguyu...ahhh doğduğu gün hayal gibi geliyor bana ..neyse inş.resimlerimizi paylaşırım sizinle paylaşmıycamda kiminle paylaşıcam bu kadar güzel dileklerden sonra...

Tepki Skoru
0
çok saol meltemcim..ben nazlanmıyorum da,,eşim zorla nazlandırıyo beni valla.ayakları yere basmıyo!!onu görünce süt görüyo gibiyim artık!!!yok içtin mi sütünü yok niye içmedin,ne bileyim iştee...dileklerin için tekrar teşekkürler..

Tepki Skoru
0
hayırlı olsun arkadaşım.inanılmaz güzel günler seni bekliyor.hele karnında bebeğinin ilk hareketini hissedince yaşayacağın heyecan tarif edilemez.ben hamileliğim boyunca her gece süt içtim.süt sevmiyorsan yoğurt yiyebilirsin.bol meyve sebze ve balık muhakkak tüketilmeli.ayrıca ceviz ve hurma bebeğin zeka gelişimi için çok faydalı.yürüyüşü tavsiye edrim.ben hamileliğimde 13 kilo aldım zaten bunun 3.5 kilosu bebeğin ağırlığıydı ve inan çok rahat geçti gebeliğim.sana tavsiyem panik olma,kendine dikkat et ve doktorunla sürekli iletişimde ol.inan doktor seçimi doğumun ve hamileliğinin raahat geçmesi açısından son derece önemli.inşallah sağsalim alırsın bebeğini kucağına.tebrikler.

Tepki Skoru
0
ayy neler öğrendim valla..inşallah isteyen herkesede rabbim sağlıklı sıhatli verir..
hocam tebrik ederim..güle güle kurtulursunuz inşallah...

Tepki Skoru
0
bende seni tebrik ediyorum. benim de 20 günlük dünyalar güzeli bir kızım var. bu dönemini iyi değerlendirmeni tavsiye ediyorum. hamilelik her kadının yaşaması gereken her yönüyle çok özel bir süreç. allah herkese nasip etsin. yiyeceklerine gelince. yaz mevsimindeyiz arkadaşlarında söylediği gibi bolbol meyve ve sebze tüketmelisin. özellikle çığ meyve ve sebzeler daha faydalı. şu an hamile bir bayan için en ideal meyve ise karpuz. ben üç tabak karpuz yiyordum hergün:) çok faydasını gördüm.

halsizim demişsin. her ay farklılıklar hissedebilirsin kendinde. internetten ay ay bebeğinde ve kendinde olacak değişiklikleri takip et. ağrıların ve değişikliklerin neden kaynaklandığını bilmek seni rahatlatacaktır.

bebeğin daha çok yeni sakın yüksek olan hiçbir yere uzanma. 2 düşüğüm var ve na kadar acı birşey olduğuna inanamazsın. allah kimseye yaşatmasın.

tekrar tebrikler. bu zor ama bir o kadarda heyecan verici 9 aylık yolculukta kolaylıklar diliyorum.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bende bilgilerinizden faydalandım.... bende bugün öğrendim 4 haftalık hamileyim ve gerçekten aynı durumdayım ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilmiy

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle