Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

4.sınıf stajda ılk hafta

Tepki Skoru
0
arkadaslar ılk hafta tanısma haftası pekı biz portala ne yuklıcezzz bılgısı olan var mıı???

Tepki Skoru
0
arkadaşım ilk hafta 8 haftalık etkinliklerin yıllık çalışma planı ve bir öğrencinin belirlenmesi diye yükleme yapılacak diye biliyorum

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben bir garip erkek anasınıfcıyım :) yardım edin arkadaşlar :) bana şifre gelmedi koordinatör hocamın birşeyden haberi yok:(
etkinliklerin içeriği geçen yıl belliydi biz ona göre yapıyorduk.bu yıl etkinlikleri biz belirleyip yıllık planı biz mi yapacağız? bu haftanın konusunu nerden buldunuz ben bulamıyorum:)

Tepki Skoru
0
hocam,ben oturum açma kimliği ve şifremi bilmiyorum :) staj hacasıdan alınacak diye biliyorum ama hoca bana gelmedi dedi.il'e uzağım büroya da gidemiyorum ..

Tepki Skoru
0
Açıköğretim e-Öğrenme Portalı bu lınke tıkla sag üst kösede oturum ac lınkı var tıkla parola olustur seceneğı ğelecek ordan olusturrrr hocalardan filan almıyorsun ben boyle aldım ve ğırdım yalnız portal 12sinde acılacak ok.:)

Tepki Skoru
0
Açıköğretim e-Öğrenme Portalı bu lınke tıkla sag üst kösede oturum ac lınkı var tıkla parola olustur seceneğı ğelecek ordan olusturrrr hocalardan filan almıyorsun ben boyle aldım ve ğırdım yalnız portal 12sinde acılacak ok.:)
tubayalin hocam sizin söyledğiniz gibi yaparak parolamı oluşturdum yalnız bisorum olucak kullanıcı adı oluştur bölümüne ne yazıcaz parola oluştururken kullanıcı adı bölümü yok bu konuda yardımcı olurasnız sevinirm teşekkürler

Tepki Skoru
0
hocam kullanıcı adı bölümüne TC kimlik numarasını ve kendi oluşturduğun şifreyi yazacaksınız umarım yardımcı olmuşumdur

Tepki Skoru
0
ArkadaŞlar Çok teŞekkÜrler.parola oluŞturdum.kullanici adi olarak tc numarami kullandim.oluŞturduĞum Şİfreyİde gİrdİm bana parola oluŞturma sayfasi yenİden aÇildi.sanirim 12 aralikta bÖyle olmayacak sayfa aÇilacak.tekrar teŞekkÜrler herkese baŞarilar .

Tepki Skoru
0
ewwt sayfa 12 aralıkta aktif halde olacağı için yükleme yapabilicez

Tepki Skoru
3
sayfa açılsa da,ben birşey yüklemezdim zaten :) staj okulum 70 km mesafede olduğu için,yer değişikliği istedim fax çekerek.ama salıdan önce belli olmazmış !!! bekliyorum......... herkese başarılar....

Tepki Skoru
0
evet arkadaşlar 12 aralıkta yapacaz yuklemeyı herkıze tsklerrr..basarılarrr bu arada 4.sınıfı bıtırmıs akadaslarımız varsa yukledığı etkınlık ve raporlar varsa yardımcı olursa sevınırımm

Tepki Skoru
0
hocam teşekkürler yardımcı olduğunuz için

Tepki Skoru
0
portal bugün açılacaktı ama duyurular kısmında 19 aralıkta açılacak diyo yani bi hafta daha birşey yükleyemeyecez portala ..

Tepki Skoru
0
arkadaşlar portala bu hafta yükleme yapacağız ama ne yükleyeceğiz bir fikri olan var mı ? Her yerde ''çalışma planında''belirlenen sıra ile portala etkinlikler yüklenir yazıyor.Bu çalışma planı nerde var?ben bulamıyorum.kendimiz hazırlayacaksak neye göre hazırlayacağız?yardım ederseniz çok memnun olurum.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar portala bu hafta yükleme yapacağız ama ne yükleyeceğiz bir fikri olan var mı ? Her yerde ''çalışma planında''belirlenen sıra ile portala etkinlikler yüklenir yazıyor.Bu çalışma planı nerde var?ben bulamıyorum.kendimiz hazırlayacaksak neye göre hazırlayacağız?yardım ederseniz çok memnun olurum.
nunu rehber hocanla bir ısraya sokistersen ? bende çalışam planı haızrlamdım ama portfolyada ne yükleyeceğimize sair bişey yazmıyo sen açabildin mi?

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle