Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

4.sınıf staj sorunu olanlar...

Tepki Skoru
0
arkadaşlar uygulama dosyasını üçe bölmüşler;
ilk bölümde: serbest zaman, türkçe, oyun ve hareket, müzik, fen ve matematik, okuma yazmaya hazırlık, drama, alan gezileri, sanat etkinliklerine ait planlar ve ilgili ekler sıra ile.
ikinci bölümde: Oyun gözlem formu(en az10 adet), anekdot kayıt formu(en az 10 adet) ve kazanım formu.
üçüncü bölümde: Öğretmen öz değerlendirme formu.
bu seneki uygulama kılavuzunda bu şekilde anlatmışlar arkadaşlar Allah hepimizin yardımcısı olsun

Tepki Skoru
0
Bende o durumdaydım ...Müdürümle konuştum...bu şekilde zorlandığımı ve verimli olamayacağımı belirttim...öneri olarakta o gün okula gelemeyeceğimi ertesi gün tam gün yaparak telefi edeceğimi bildirdim. mÜDÜRÜMDE VELİLERİMLE KONUŞMAMI SOYLEDİ .VELİLERİMLE KONUŞTUM 1 GÜN TAM GÜN OLARAK karalaştırdık ...

Tepki Skoru
0
ewt arkadaşlar bende çalışıyorum ve tam günmüş paramız kesiliyormuş fakat isteyenler iki yarım günde yapabilirlermiş benim saat 2 de biti yor dersim napıcam bilmiyorum ne tam gün oluyo ne yarım gün allah yardımcım olsun bir çıkmazdayım :-(

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle